[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能 (9) 每日準時11點曬卡

1001 回覆
1 Like 2 Dislike

玩自殘,爭Deadpool 係咪都買定先好
咩牌咁勁 有神快拜
唔係話唔會重覆出同一張卡直到轉一圈咩?

好似話終極變體會重覆出但卡唔會
bishop3費1力 你唔會覺得好細力咩 打哂d牌都未必一定上到6力
配靈蝶/magik 加Infinaut 就夠玩
張death 好似幾靚
但我上次見到有人用骷髏頭skin 又係好靚
同埋佢又有chibi skin
我都成日用death deck
好無買

張beast 好似好樣衰咁
但張collector 都靚
買左女hulk,

跟住出完zola就出愛國者,

迫我pin
終於屈返Leader一次
Copy左我隻Deathlock
我真係覺得成隻game 最unbalance 真係leader

仲要有4攻個下先慘,根本變左玩雜牌流嘅無leader唔洗玩 變左好唔鼓勵人玩雜牌 因為你持續destroyer 佢copy 又死 你玩hela 佢copy 黎又廢 你玩愛國者 佢copy 你奧創又廢 總論就係leader嘅出現 搞到好唔鼓勵人隻game玩雜牌

我之前玩過第6局好辛苦儲幾隻1/6 demon 佢就照copy 人地係複製手牌區儲左幾局嘅venom 佢最後又係可以一次過copy返出黎
正係個effect都值哂
唔使同區喎
呢隻death最靚
Chibi 個隻都好靚
點解我玩咁多都冇你講既煩惱
leader缺點都好明顯就係隨機性
決勝回合用張隨機性咁高既卡唔覺有咩咁op
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞