[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能 (9) 每日準時11點曬卡

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
discard係唔係唔齊卡好難玩
Random 成份好重,始終無得確保佢會discard 邊張卡
其他deck 都可以話係操作失誤而輸
剩係得hela,跟住屌你5中1成日斬左hela
第一張p3開到 death
murphy's law
想玩邊種discard 先
hela 定係dracula
你差一張齊p3啦
冇dracula 冇hell cow 冇 Ghost Rider

痴線 佢第4局完左snap 我 搞到我諗佢9成右面出奧創 咁我封左佢諗住第6 turn snap埋嚇佢走算 佢竟然用最後一口氣掉石頭 真係好值得敬佩嘅對手

nightcrawler 救我一命

隻Lockjaw搞到對面又投降輸一半
爐石老玩家 但共雪不了 棄咗
啱啱down咗snap 但完全唔知要做啲咩
係咪一路用副廢deck玩 玩到啲卡可以升就得
同埋商店啲快速升級洗唔洗買
聽完巴打意見決定買shehulk
諗住試吓幅deck
點知玩3場 3場都我出完iceman對面即走
我想好好地完整玩1場試deck都咁難
佢點打左面都0 除非佢諗住zola 姐
Iceman 中左黑豹個啲真係會直接hand 機走

有無師兄知黑白咭要咩條件
split三四次先開始有
唔太勁 不過可以買
呢張好似真係個variant 本身係咁樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞