[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能 (9) 每日準時11點曬卡

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
今日係咁出Bar sinister ,應該用咩deck好?
好想要daredevil
turn 1勇度+turn 3 killmonger

turn 3 green goblin
其實pool 2 用pro x 打移牌都唔係咁易 中間封到人地 人地輸1粒走 但如果人地啲牌中間高攻過你封左=自己輸

pool 2打移牌真係好辛苦 個隻2體4攻 vulture 全部都勁高攻 有上氣都要預位踢死佢
Bar sinister 先手出 debrii 好撚屈
Vision
T5先出到
人地T3 green goblin就含得
我出左一次
鎖晒自己d位
輸左
玩番nightcrawler
睇黎要放棄 打到rank 80真係盡頭下季再戰
lm

係咪逼我課金
用什麼卡組

Spider-Man storm 未日博士 ,個玩法係一個區storm 左 對方得返2個區玩個陣 係turn 5 出蜘蛛俠係對方未出牌個個區 最後回合用dr doom 加返5分係storm 個個區

尋日有2場都贏左4粒都係2個區都storm 左 我snap 人地又snap 佢哋想用黑豹/hela 個刻 比我第5局放蜘蛛俠
有冇試過蜘蛛俠+X教授?
好似幾好玩
我就係玩過先明 我覺得蜘蛛俠唔應該加x教授

你第4局用蜘蛛俠 第5局再封人 人地係淨底個2個區已經係咁儲緊分 你第6局根本無可能追得返

但相反 你第5局出蜘蛛俠 你個個區第6局仲可以繼續加牌

反而我咁耐都無夜魔俠 想知大家都有夜魔俠嘅情況下會點
岩岩買左
買唔起
買左white queen 同 cm先知係同系列
好靚
剛剛上pool 3

中咗Wong/Dr Doom 本身有黑豹

冇zola夠唔夠組住嚟打先?

宜家用緊Spectrum/ ProfX/Destroyer 係4X近50爬緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞