[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能 (9) 每日準時11點曬卡

1001 回覆
1 Like 2 Dislike

想問下點解佢會出到4張leader…
佢左區放leader 我右區放leader
然後我左區出1隻leader 佢右區出4隻leader
真係咁難明咩LEADER 咪COPY你個隻到滿位為止
你左區得1個位咪1隻
好啦 買左 我副卡用左咁耐偏偏好少有variants 買 難得有佢
點樣搵自己
discard唔係夠cost就出, 要睇手牌, 盡量用指定discard牌, 24discard lowest cost, 34 discard highest cost, 呢兩張可以確定自己會唔會discard到核心牌 (hela, dracula, strongman, ghostrider), 其他discard牌因為係random, 最好係冇核心牌係手嘅時候先出, 如果唔係, 你1/4機會discard張核心, 代表你一出張牌就1/4機會未結算就必輸, winrate 自drop 25%, 其實好大影響
有6000token?
之前有巴打話game 內強制update 左
無andriod
mac 機又up 左最新os 無得用bluestack
完全無得睇
無錯係6000 乜事都無
次次對家跟snap一定中killmonger
r5 snap 咪走囉 1-2粒輸得起
bro i kow that feel
試玩左陣完全掉曬你有用嘅牌
有事左手拎住野,右手玩,跟住就唔小心hi 到
仆街嬴變輸
而家都幾少尚氣

0吸引
steam 睇到stat 咩?
好大陣女權味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞