[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能 (9) 每日準時11點曬卡

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
呢隻升做3D效果最靚
你可以youtube睇下
d頭係空中浮超型

依張好似要有?
佢唔係第一次講desk
有冇人可以解釋下依副點樣玩
終於齊晒啲卡但係唔識玩 跌左幾個rank
+1, leader只係剋制到turn 6暴力牌, 如果turn6出技能配合牌, 佢就算copy咗出黎, 都係用唔著

eg, 向左走, ongoing +2呢d, copy出黎完全係自殺, 同埋隨機性其實好大, snap到8晶其實好易死
呢副無咩特別 要捉對面路 打control
反而宜家三幻神比人捉晒路
又x 博士 又狗 又吸牌 打條撚 59落左53
Sera主要係打T6出幾張牌逆轉
3幻神係wong BP zola?
係 連續輸咗十幾場 棄左 對面,見你出Wong 佢冇牌就投降 正宗贏就贏粒糖輸就輸間廠

中意咁多啲

呢副
想問karma taj+Rouge 可以吸兩次?
後一個會override之前吸果個ongoing?
答唔到,對面唔會放持續牌去karma taj掛
都係kazoo慢慢磨上去算
回歸基本步
sera有好有唔好, 我有打過對手有sera嘅deck, 我見到佢turn5出完sera之後一snap我就棄, 因為預咗佢大爆發, 呢個係超大缺點
同pool1恐龍一樣, 出完44, turn5出恐龍, turn6對家都已經有數得計, 呃唔到人8cube
成日輸
咁又係
尋日bar sinister
落rogue 諗住吸對面4隻blue marvel
原來只會吸一次
因為之後複製出黎嘅已經係有blue marvel ongoing
下個season一定買隻sera番黎玩, 上100rank之後就係試鳩deck嘅時間
完全明白
早兩日我都係咁
轉番玩kazoo勝率仲高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞