[KPOP] K-POP 2022討論區 (62)

1001 回覆
0 Like 17 Dislike
見到都驚訝咗
男人始終要善良淑德,支持分手
訂曬婚咁似偷食喎
D fan屌到PSY咁樣,唔走點得
恭喜!
我係neverland牙..!
我最喜愛女組合
Itzy 留咗首好歌nmix comeback
Hyuna del工作以外嘅情侶相 但係白粉仔冇del
白粉仔偷食被發現求原諒中啦
MAMA結論。
最好睇舞台:nmixx💗, Kara, TREASURE, Gidle x (唔記得咩)

以上隊,起碼有人真唱,成件事好睇勁多,又有氣氛,一個字爽

相反啲歌手,唔開咪就咪上大台啦,真係勁柒,拍條片係台播咪得獎感受咪算lo

(雖然靚女冇咁柒,我會依然愛佢)
小娟在MAMA頒獎禮上的Rap

「今天要給我什麼獎呢 MAMA?
今年創造了syndrome的我們是誰 你知道吧?那些作出來的獎項 我拒絕
NEW GENERATION 現在吃下了新時代
I'm 25 I'm young and rich
只靠我的能力來到這裡
到底我們擁有多少 好奇吧?
I’ll show you MY BAG」

https://twitter.com/wpl940920/status/1597913917954568192
Idel 今年白撈左,連最女都冇
白粉仔仲未del戒指相 hyuna好似del了
小娟在MAMA頒獎禮上的Rap

「今天要給我什麼獎呢 MAMA?
今年創造了syndrome的我們是誰 你知道吧?那些作出來的獎項 我拒絕
NEW GENERATION 現在吃下了新時代
I'm 25 I'm young and rich
只靠我的能力來到這裡
到底我們擁有多少 好奇吧?
I’ll show you MY BAG」

https://twitter.com/wpl940920/status/1597913917954568192

真係當自己女版Gdragon?
SKZ男女團都換代了
最受歡迎組合
Stray kids everywhere all around the world
我以為係BTS
素顏?咁殘嘅
閔老師幫自己買都唔幫班女買
我最喜愛新人連 Kep1er Nmixx都有份但係冇新牛份
似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞