[KPOP] K-POP 2022討論區 (62)

1001 回覆
0 Like 17 Dislike
我都係07,比卡超皮卡丘傻傻分不清
兩首先啦,未試過
琴晚同唔記得邊位會員賭itzy會開咪
之後深潛
N
MIXX
CHANGE
UP
LETS GO咗843次…
同扑寶賭
星船表情管理堂教的

其實CUBE迫走左洪爸之後都唔再係真CUBE
按手個班人應該冇咩牙力 又唔識捧
等睇CUBE仆街啦冇左IDLE
話說以前都多idol 中間會拍下劇,依傢d 團係咪掛住去歐美開con 所以唔放人拍呢
開con cap 水賣周邊好過比人彈係花瓶演技差
個Po我開 yg話一個like出一蚊糧俾我
HYBE引入付費訂閱模式,訂閱達到100萬時年銷售額將達到1100億韓元。

HYBE以NewJeans為開端,開始了收費訂閱溝通服務模式。NewJeans通過專用應用程序Phoning進行收費訂閱服務。HYBE計劃在明年上半年向入駐Weverse粉絲社區眾多藝人擴大適用該事業模式。

假設今後Weverse的訂閱價格與Phoning相同,如果達到100萬訂閱者,每年可以創造1100億韓元的銷售額、475億韓元規模的利潤。其他企業在2020年開始服務的4個季度內就確保了110萬訂閱者。Weverse是月均用戶數(MAU)達到700萬的大型全球平台,因此100萬訂閱是完全可以實現的
佢又搞埋
憑實力上台表演
如果間公司冇牙力嘅話通常淨係cast到網劇或者上唔到大台
我冇興趣同狗嗌交
YG又買呢啲虛假的人氣
冇賭 有期望姐
Kakao出手搞孩子?
大公司好惡😣
老屎忽: 90 00後唔捱得
連登仔: 霉過幾年先准喊
想睇真喊就睇CLC拎the show一位
唔通同fans講我地好頹等摺埋咩
隔離街MMA段片抄RV搞唔掂就買post抹黑孩子,惡撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞