[KPOP] K-POP 2022討論區 (62)

1001 回覆
0 Like 17 Dislike
啲公司名好似亂碼咁
係咪大型社會實驗嚟
我都見到 有啲寫a2z ent 有啲寫popmusic
但應該同ailee同公司
黑紅咁應該係sm子公司
CSR is a seven-member group under POPMUSIC. 藝人包括Ailee同Kei
POPMUSIC母公母係WYSIWYG Studios-專做VFX嘅上市公司 其中一個作品係勝利號
幾勁?2M觀看,首歌ok

我地享哥哥真係泰識享受
姐妹丼
上面唔係講緊經紀公司 係唱片公司
所以係kakao冇錯
做得難睇咗d
不過呢隊本身無咩問題
我地kakao又出手
呢期屌打CJ
英雄哥同le乜乜嗰隊咁hit,咪又係冇咗回事
只靠放送拎一位都冇問題?
本身無問題 但而家搞到咁就有問題話時話其實放送分係點計出嚟
https://twitter.com/itzyrandomedits/status/1598599806817304576?s=46&t=bL2dP8ahr7mx09-dsv4tRQ
【Theqoo】KARA可以活動很久的理由是?
今日音銀採訪中,MC有娜向KARA奎利前輩提問什麼是長久活動的祕訣呢?
答:我們的祕訣是用友情和愛情打造的團隊精神以及想長時間活動的話一定要晚結婚哦

霉女團搶左fo
對面得4400分都低 好似上6個電台節目已經有4500 新人女團又咩行程都去
https://twitter.com/pannkpop/status/1598569402609172480?s=46&t=bL2dP8ahr7mx09-dsv4tRQ

牙米真係好大量好唔上心架點解blink咁care喎
Ailee有出story
咁樣以後都唔使出歌,只要上晒所有節目人人都可以拎一位,拎唔到一位代表你唔夠勤力
求其出首垃圾歌,跟住係咁上KBS節目,同PD打好關係
就有一位了
睇得出佢地關係好,個個都勁high
依家咁就有了 多咗樣俾人屌
Lesex都叫有降狗同櫻花多人識吓
呢隊乜𠹌嘢來?
以前可能麻麻地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞