[KPOP] K-POP 2022討論區 (62)

1001 回覆
0 Like 17 Dislike
Rocket Pinch哭𠹌咗
霉𠹌過Rocky就咪post啦
霉撚過Rocky 都攞到三大台一位你隊嘢應該要檢討吓連柔B都不如
韓國咁都入到16強
ching未拍過拖?
從來都唔覺白粉仔形象好癡情,上節目都係hyuna主動多
同埋表現上唔主動都唔代表冇感情,唔通日日都要同條女講我好愛你咩
有人鐘意同全世界講自己拍拖,都有人鐘意收收埋自己happy
ching仲留喺愛一個人就一定要同人結婚嘅年代?
其實kpop不嬲都咁低views,韓國邊有咁多人
係呢幾年買views通脹得太勁咋嘛
以前有2-3M都已經唔霉,宜家20M都仲係霉團
人身攻擊
等睇大戰
唔係我隊嘢 同埋上面post段片唔係拎一位嗰團 一齊上Queendom囉
冇㩒入條片睇
https://youtu.be/R4eq2Vkkkjs
好彩Lily💝去咗JYP,,唔係一定發毛
乜你最近啲眼光差咁多
呢個KARA伴舞好似潘芳芳

啲伴舞好似啲大媽
好肥
因為愛Lily💖唔完全因為樣
係因為佢的實力令我折服於佢

Sullyoon💗直頭完美,樣靚身材正,又甜又可愛,又有實力
漏咗講,Lily💖性格又好,把聲勁甜勁好聽,講英文又好聽
Ching, 佢兩個最乞人憎就係日日淨係識講你愛我我愛你,做訪問/有event嘅時候10次有9次半都係利用緊對方做新聞

講真出咗道咁耐拍拖/結婚/生仔有咩咁出奇,但係其他人都一定有其他作品/生活,唔會日撚日淨係曬戀情搏版面

泫雅都叫做食到老本,都仲有d音樂作品可以講下,牙當基本上每單新聞每個活動都一定講/被提及泫雅

最on9係連婚都求埋,上曬新聞搏曬畫面,原來根本冇打算結婚所有野都係想draw attention 呢兩條友真係完美演繹咩叫attention whore
你愛我,我愛你,蜜雪冰城甜蜜蜜!
儘管NMIX歌曲大受歡迎有人會聽843次,人們還是不斷批評她們的外表,甚至連社長梁賢碩都直言「真的很醜」,Lily知道自己不是最美的人,「人們、網友都在批評外表,你知道,我們不是最美的團體,我們是長得醜的團體。」年紀輕輕的她,不知道如何面對這些評論。
諗起T-ara有次都係咁

https://youtu.be/BcTR5Gctmoc
Itzy新歌好難聽咩?
係副歌突然高音咗啲
人性
大把人求完婚最後冇結婚啦
結婚唔同拍拖,發現唔適合結婚咪分手囉,及時止損好過結完婚又離婚
而且個求婚post本身就係戒指廣告嚟,人哋淨係賣個廣告班媒體就狗衝寫新聞,咁都可以怪佢哋
其實咁都證明佢哋至少有新聞價值,唔算博畫面,其他十八線idol求婚撚有人睇咩?唔好話十八線,t-ara成員同國足選手結婚都冇佢哋求婚咁大迴響
我唔覺得佢哋情侶檔上節目上新聞有咩問題喎,其他idol夠姜咪公開戀愛上新聞囉
人哋大方認愛你就話人假,點都唔會假過全世界都知鯰魚同v仔拍拖,但仲喺度唱bitch那撚solo啦
你真係當個個都係李賽綸會當面嫌棄朴寶唔沖涼阻住佢收工返去陪oppa咩
ching真係標準自己冇拖拍所以唔低得人曬命
YG把臭口,一定成日串啲藝人架
真愛係要好似拮狗同金蓮熙咁打情罵俏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞