[KPOP] K-POP 2022討論區 (62)

1001 回覆
0 Like 17 Dislike
K-pop post係比對Kpop有興趣/中意K-pop 嘅人一齊傾下K-pop
K-pop post無任何立場
不論你係邊個歌手/團既fans
都歡迎大家討論!
大家可以係依個post
post下有關K-pop 嘅最新消息
post下最新既MV 節目 歌......
如果你係岩岩接觸/對K-pop有興趣嘅人..
可以盡情問有關K-pop 嘅問題
我相信巴打/絲打們都樂意解答

p.s.香港人用香港叫法
RV BP TWICE MMM
紅毛 黑粉 兔瓦斯 媽媽木
LM
Lm

留名
Lm
Teddy新女團將進行在線選秀
The Black Lable總製作人Teddy將發掘新女子組合。官方選秀頻道發佈了「The Black Lable在線選秀」舉辦的消息。
無論國籍和居住地,只要是2004年以後出生的女性都可以參與,只要在歌唱、說唱、舞蹈以及能夠展現歌手潛力的領域中選擇即可。
最終合格者可以作為The Black Lable的新女子組合成員出道。

LM

lm
樓上傻..!
依兩個都正,靚貨

ITZY今日comeback冇人講?
冇人講咪你講囉
油瑛為咗企中間右邊有人連鏡頭都冇
今晚MAMA係咪有 new jeans 同 IVE
雖然IVE啲歌唔太啱聽, 不過秋直得一睇
最後有,1秒
kep1er 唔靚個位
右邊明顯多幾個人,逼到
https://youtu.be/tR0MHz7dhgo
幾好睇又好笑,櫻個鼻
入去好快轉型做youtuber/model/freelancer
唔轉型都可以做vocal queen
加入新成員最緊要聽聽話話就得㗎喇
唔俾姐姐麻煩就冇問題

我記得個陣唔少人唔鐘意齡智 其實佢都幾好 唔明做乜反佢
果陣個圍爐post直頭當佢透明

好似幾個人唔續約,Kara停止活動之後嘅圍爐po,係擺咗齡智張露牙肉笑有雙下爬圖上#1鎮po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞