[KPOP] K-POP 2022討論區 (62)

1001 回覆
0 Like 17 Dislike
我唔識欣賞
但你鐘意可以幫手聽返843次
我同黃鉉辰共患難
睇吓Somi就知JYP去YG
淨係因為gfriend先識佢地但聽落d歌唔算話特別好聽
垃圾公司搞到txt今年得一首歌 仲要出年排newjeans後面cb
冇得比d歌都唔好聽
話佢地係buddy咪算
佢地扮小丑笑果個動作好型
好可愛的鉉辰寶寶🥺🥺
其實好似芝妍足球員/玄彬孫藝真/秀英鄭敬淏/惠利柳俊烈 呢d先係正正常常嘅明星couple,佢地唔會為搏版面/有noise 而出ig po/出event

大方認愛唔係問題,係日日都表演到「世界將我包圍,誓死都一齊」個下食相先係最令人反感

其他個d 係正常拍拖結婚
淫雅同Dawn 係認愛後公司講唔到數 權鬥 比人解約
點同阿

POP先生
做傻西Buddy好過做李賽綸啲毒撚Fans 要俾李賽綸嫌棄之後話要返屋企俾李燦赫Oppa屌
佢地今年係咪去左美巡? 休息下都正常姐
唔難聽只係普通咗d
寧願難聽都唔好一d亮點都冇
個個拍拖嗰陣都係世界將我包圍,誓死都一齊㗎啦,唔通拍拖等分手咩
有人鍾意低調戀愛亦都有人鍾意高調,點解作為明星一定要低調先叫正常?
佢哋一開始拍拖都潛咗幾年,點知無啦啦俾人爆出嚟仲趕埋出社,結果俾你話係拍拖博眼球
佢地一開頭比人爆拍拖,比Cube話唔係事實,到泫雅手寫信公開戀情同屌爆Cube,再到簽P-Nation,我都仲係同情泫雅呢邊

去到後黎佢兩個搞到神神化化,好似除咗拍拖之外咩都唔做 (當然間中都有出過下歌拍下綜藝),出開ig po/event都淨係識講下我好愛我另一半,去到走火入魔就過曬火啦
佢A0嚟 你唔好咁樣話佢
唔係無啦啦比人爆 未公開前係佢地兩個喺鏡頭前面玩得太close 雙方fans開始互罵 公司澄清之後 當事人先反駁 所以係抵死
愛情觀大戰
我只係知,拍拖嗰陣隻女將我包圍
想知咩係除咗拍拖之外咩都唔做
我記得商演廣告都有, 佢地打歌期仲要幾長下
定係冇人搵佢地開工你都入佢地數
當日比泫雅望實嘅女fans依家係咩心情

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞