恆生Cash Dollars 真係同時代脫撚晒節!

276 回覆
1625 Like 10 Dislike
而家打電話已經waive 到 岩岩先waive完
vs
姐係又改咗放寬返
之前好嚴
Thanks
食完迎新byebye
係bank app / web 都waive 到
有條link 俾人waive 年費
而家D鋪頭成日做埋申請咭~
其實係咪會即時知批唔批?會唔會買完野唔批?
基本回贈係好廢, 要等有9%先用
碌夠回贈上限咪轉用第二張囉, 咁撚簡單
250先1分真係服撚左...

好易waive喎 淨係喺app度apply豁免年費,第二日就收到信息成功wavie 咗電話都懶得打
我都係搵唔多先無咩卡可以申請
出糧唔係好穩定
其實想申請張red或者 citi bank張cash back
呢個真
以前恆生卡既作用就係攞黎找其他卡數
讀u開落恆生戶口, 以前又可以優進有特別隊.
而家優進又無用, FPS又可以找卡數.
恆生已經成為垃圾.
咁你仲用
咁多選擇
openrice可以用cash dollar俾錢
咁撚戇鳩又麻煩嘅卡咪撚用啦
又唔係到到都用到cash dollars
戇鳩卡cut撚咗佢啦
Hsbc reward+ app 超多活動,
一年有3-4次1$當2$使,雖然上限150$定200$,但都幾抵玩
唔係強制轉晒YUU point 咩?
利申:已cut
所以幫襯大生都唔撚幫襯佢
貪佢全年免年費同master

試過係外地突發性碌一大筆錢
差啲唔夠俾

番黎後開多張sc
自始恆生淨係黎公司淘寶用

近排離職埋,唔洗淘寶
佢一路唔收年費就繼續擺做後備旅行用

借問聲依家仲有冇啲齋收master 唔收visa 鋪頭?
太耐冇用張恆生卡
今日先申請完恒生,食完迎新,即放入床下底,15 個月即cut. 。恆生出名垃圾。rebate 小。

雖一好迎新簽$5000 回到$1200。

已計好啱啱$5000, 唔會簽多比佢
而家張恒生visa card剩係用來禁錢, cash dollar長期都係得幾分
另外恆生可以冚其他咭,$10000 有0.4 %,冇記錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞