其實有冇交友app成功例子

974 回覆
391 Like 29 Dislike
一齊左3年 各方面都好夾
個個都話要啱傾 3唔識7點傾法
我識咗好多fd
好過冇
174 高
正常樣
I 大仔

啱啱結咗婚
老婆XGU
樣見得下人

生活滿希望,慢慢玩自然會遇到
咩叫XGU?
點解?你match同性?
我係玩app成功出pool既例子
可以分享小小心得
我覺得係要搵個同你價值觀相近既野
唔需要覺得, D仔影相個個show到自己好sporty, 又揸車食好野咁.
你要係做番你正常既自己, 如果你唔sporty, 但扮sporty , match 到大家都可能會冇common interest 冇野傾.

同埋match 到多唔代表好, match得多反而令你自己冇咁有耐性同對方傾計, 覺得呢個唔岩傾仲有第2個.

小弟當時係鍾意睇書同小動物, description 就寫自己鍾意睇書, 鍾意去唔同地方睇動物 , D相就post幾張正正常常既個人相.
都好慶幸遇到而家女朋友 大家興趣都好夾. 大家加油
根本啲女問題
又要啲仔咩春都就曬佢地
Bumble 有bff
好多女仔都好高質 醫生律師咩都有
識咗班女仔 仲夾過同班仔 個個星期出黎玩

仔都有一兩個喺app 識 冇興趣一齊但夾 做咗返工飯腳
老實講呢D 女係有既, 所以唔好match d 貪威識食果D 你搵D扮到靚一靚, 影張相又chok晒果D, 一齊左你都會好辛苦
扑左野先, 之後咪睇下o岩key 冇, 有下次咪再睇內涵, 有feel 咪一齊囉
玩apps 最高
LM
妳老公......竟然比自己個連登acc妳用
拍左幾耐拖?
喺tinder識到依家女朋友
踏入左第五年
悲啲咩 交友app又唔係一定要用嚟識另一半
身邊有兄弟同佢老婆就係用交友app識,不過呢啲例子真係唔多
大把豬閪肥閪搵到米8靚仔啦
有,一開始係sp ,之後做女朋友
HKU 普通話咪XGU 囉
好多都係雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞