其實有冇交友app成功例子

974 回覆
391 Like 29 Dislike

初頭見面冇諗住發展,點知相處多一排變左男朋友
有車
自住

3中2食到你J都軟
好多 身邊幾pair fd 都係交友app 識
一個講緊結婚
一個拍左3年
講多啲,點先有情緒起伏?
唔好咁老定
前前任係女神級,自問自己條件未去到好屈機。出街嗰時有講有笑,間唔中一兩個細心為照顧到佢,對話中透露自己係一個有上進心嘅人,之後就一齊咗
我屌 明明兩個人出街雙方都有責任
俾人屌唔緊要
但啲女俾人屌得多
又當曬啲人 淨係想屌佢
最on9係依樣
唔係個個都想屌你
我都做到過,不過都係失敗,喊豬
睇下你要食咩質素啦如果普通女應該真係唔難,如果要靚少少果啲人地咁高質都見慣大場面
同埋我覺得呢啲約出黎講會好啲 可能食完飯行下海邊 一路睇風景一路講咁
我女,用咗一年,結果發現連朋友都識唔到個。
係,我係豬閪,唔撚識講嘢又唔撚識溝仔。但真實體驗係個撚個男人都99%唔用真相/露樣,開頭唔係黑警問話咁係咁問個人資料但連自己咩名都未撚講之餘,仲要要求你乜嘢都要答佢,寫撚咗個profile又唔撚睇。
唔係就全撚部谷精上腦,唔係一嚟講咸濕露骨反感嘢就係直接比條撚相過嚟,一答佢不嬲有冇興趣搞嘢都係睇樣,叫佢攞張相過嚟就潛哂水。
仆你個街,玩到自己都變精神病,唔撚覺得世界有正常男人存在,所以依家只係唔撚開心或者悶到一個點先開,然後見啲仆街就開火鬧爆佢哋

申:用過之後唔撚覺得自己會拍拖或者可以當男人正常人看待
以睇套戲做例子,啲人覺得套戲好係因為情節緊張刺激,大起大落,好多估唔到既位置出現,你先會記得果套戲,甚至覺得嗰套係好嘅電影。放返落dating 入邊
未必啦 只係對方唔適合佢一樣嘅行為對唔同人都有唔同chemistry
即係要識俾驚喜,個人多啲反差,唔好俾佢知道晒你點諗,有時忽冷忽熱?
同意。所以好好增值自己,花香蝶自來
遇過性格價值觀都好夾,但就係冇好鐘意好心動既感覺,其實第一次見面嗰下已經會知有冇feel,同個樣真係好有關
我覺得唔係忽冷忽熱,只係專注做自己嘅嘢,有時間就覆佢。自自然然佢就會發現你係一個有生活重心嘅人。
約唔到點傾
街頭搭訕呢?
係 我就係成日秒回
無試過,因為女人防備心好重,除非係酒吧,party呢啲地方做搭訕,如果唔係佢會對你呢個人本身已經有一個好大嘅前設係到
我不嬲少覆人,工種問題,通常一日覆一次,或者直接傾電話
呢個真,我應該要學習吓。多謝你分享
我覺得如果一個人生命之中,有自己重心,唔好將太多時間投放於女人身上,就會做到唔秒回
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞