其實有冇交友app成功例子

974 回覆
391 Like 29 Dislike
咁我諗我算唔正常 亦都有女仔同我講
話我無玩ig 覺得睇唔到我啲profile
覺得咁樣好無安全感 乜social media真係咁重要咩?
直接證明唔夠靚仔

Or 個樣無好到可以持續比到好感佢。只係一開始比到 所以先曖昧到,但係贏唔到佢身邊嗰啲fkboy追求者
失戀後人生第一次玩app就識到

老公啲朋友都係用同一個app識到女朋友
未了解清楚就上男人屋企,你都幾勇
cmb 冇點撞過sales
交友app大部分都要相做profile
反而唔太慣hmd 冇樣
追咗少少文…我都玩咗成幾,都出唔到pool
想問下大家,通常大家第一次出嚟都係食飯㗎啦,好少話第一次就約行山,抱石,或者其他活動㗎嘛?
同埋第一次見面就身體接觸,女仔會唔會覺得太快同會諗唔認真而out咗對方
對你有好感 你唔係摸大脾既 掂到1,2次手仔ok既
玩咗兩三個禮拜,太悶諗住del app前識到而家男朋友,一齊咗兩年了
我連登tg識
點樣連登識
活動台留tg啊 個時想試下同男仔練習傾計 再去交友app識另一半
點知已經係tg到搵到 唔洗去交友app
六年前玩T字頭嗰個,拍咗5年,感情非常穩定,前晚求婚了,下年結婚

交友app係會識到好男仔/女仔,唔係個個都為搵SP嘅,大把好似我咁生活圈子難識人,朋友介紹嘅未必啱咁(唔一定係眼角高,都講人夾人嘅),不過事實上對比5年前嗰陣,聽朋友講而家配對到嘅10個有8-9個都美容金融撚,以前我用嗰陣,起碼大半都係真心想識人嘅
巴打之前出post 講個個係咪已經變咗前任

Cls 70kg 155 少肉地?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞