其實有冇交友app成功例子

974 回覆
391 Like 29 Dislike
可能人地又散返呢
當你用真心撞多五、六次後三者就會開始灰
冇心機再搵
舊年玩
抱住無聊搵人傾下計既心態down左tinder
每次都係傾1-2個
Match到第3定4個個陣就識到現任
而家都成年幾 仲熱戀緊
我同我女朋友就係apps上面識
又唔係自己條女何必做傻仔送錢送袋有錢都唔係咁嘥,肯收着數嗰班女都唔見得有幾高質
Skout好多賓賓嚇到del app
有 一齊左四年
咪撚點醒佢啦
咁每個人嘅 profile 都唔同
對應都有唔同嘅market
唔覆機呢啲好閒 你都未必個個覆啦

建議認真執下個profile 影啲靚相
正如你見啲女都會有靚相啦
grinder?
認真 唔好嘥時間 搵下個啦
有車係for遊車河(唔知點解D女咁鐘意)
自住就唔使講啦, 私家竇for扑野 (你租都無所謂)
其實唔太關錢事
我向之前連登配對計劃matchup識左幾個女仔
成功同其中一個拍到依家 都差唔多5年了
所以樓主加油
港女寧願燈蛾撲火,比啲條件好嘅fuckboy呃閪屌、然後喊住咁怨哩個世界冇好男人+守寡,都唔會想睬毒撚

反正佢哋會覺得千錯萬錯都係男人錯(不論係fuckboy 定毒撚),所以毒撚都唔太應該在意港女要啲乜,自己過得舒服嘅話叫雞都冇乜所謂
女仔豬閪又真係難搞啲
有啲女性為咗進一步貶低男性
就會情緒勒索男性唔准漁翁撒網

但大家係一定要漁翁撒網
因為女性係一種瘦田冇人耕耕開有人爭嘅生物
佢哋會寧願同其他女人惡性競爭,黐埋去啲條件好嘅人到做SP做二奶搏上位變大婆
都唔會睇得上啲冇女吼嘅男性

講真如果個女仔真係覺得你啱心水
佢一定唔會介意你漁翁撒網
介意果啲都係控制狂公主病
作自己173先 著厚底鞋唔覺
臭雞 你痕還你痕
咪賴落人哋度
有,語言交流交友app識,
Long d完再結埋婚
Timing好緊要
就算認識得唔深, 岩FEEL個陣就要一齊
唔好又係度PLAN幾時表白

有興趣既對象俾3個月限期自己
出到幾次街都知咩FEEL
唔得就下個
唔想出到黎俾個false hope 人哋

所以一直都冇虛報過任何野
宜家女朋友係APP識
拍得好開心
當時擺左自己隻貓係profile pics
佢like左我 問我可唔可以比多啲貓相
係咁傾計 講下貓貓 一開始係完全無打算了解我
我都有擺自己相的
到最後先越傾越多 發覺大家幾夾
無意中發現大家都好鍾意角落生物
佢唔信 我影屋企勁多角落生物裝飾 攬枕
跟住我就話屋企隻貓識打關抖要唔要黎睇
第一次出街去睇戲食飯接佢放工
見真人心諗咁靚女嘅
佢第一次見我印象話我矮(無180
第二次就直接上我屋企煮飯佢食順便玩貓 君子無掂佢
做左兩個禮拜fd直接表白得米
最最最開心呢任
so far拍左年半 輕輕鬧交次數真係一兩次 嚴重鬧真係一次都無 無諗過拍拖可以咁輕鬆

不過真係好彩only 之前試過APP好多牛鬼蛇神

不過大家玩APP真係唔好講大話 瞞唔到人 我一開始就全部真實對答尤其身高外貌呢啲 好多柒頭話自己180 著對鬆糕鞋出黎
佢點分
多啲人like就歸類高質?
其實開場白係咪個個都一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞