其實有冇交友app成功例子

974 回覆
391 Like 29 Dislike
咁因為咩分手
價值觀唔夾
出世之後有冇打算驗DNA
睇黎漁翁撒網依招真係work

格離app 區巴打仲一個一個追,
搞左成年都未出到pool, 比佢地知道實崩潰
依家app個生態同2年幾前完全唔同
競爭明顯大左好多
CMB
冇180 都矮
我以為175上都唔高,但係都唔矮啦
年半前左右喺heymandi識咗宜家男朋友,雖然好快就一齊咗,但一齊咗年幾大家都認定咗大家做結婚對象
HMD咁多癡線都咁多人搵到
其實都係大膽試多d就得,
坦白d講,個市場會反饋返你知自己既競爭力去到邊,
但呢個唔係叫你放棄,如果唔順利通常有原因,
不斷去調整下絕對會有效果。

有幾個方向做檢討,
通常你d相佔大半match既原因,
即係唔好話有無車樓先,首先要match成功率高,
如果呢樣都未做到,即係執相先係你既重點,
唔好諗乜鬼對家拜金又剩先,

衣著打扮搞搞佢,上網睇下d靚相點影,抄考下,
你即刻match率提升50%,
到呢個位你已經同大部份求其玩果d路人唔同先,
已經唔係搵唔到女傾計果批。

第二步係講話技巧,篇幅關係唔詳細講,
何況要練技術係可以,但有時都唔想咁複雜係咪先?
咁咪直接搵d岩傾既就算,仲match你性格添,
呢part重點係時間管理,每日花小小時間玩下app就夠,
一兩個禮拜內正常岩傾既自然會想見面,大膽約就得。
好多人由熱傾到冷,打機咁煲app,咁就傾死哂d對象。

順利既話你地約到兩次以上基本搞掂。
50%,睇match基數
0,1,10已經差好遠
咁慘阿
180唔係萬能架咩
係呀,所以前期做好,
後面偶爾反而會因為太多人傾而必須要識點樣做選擇,
一個人由開始10個都唔中1個到後來5個傾到2-3個都係可以做到既,
當cmb一日推20個免費機會,我地睇岩5-6個,裡面得2個人願意傾,
一個禮拜7日裡面有3日都睇唔岩,
咁淨番4日都要傾8個人,有8次機會,其實咁都解決到好多人問題啦,
莫講話勤力d玩幾個app果d巴打一個禮拜有雙位數聯絡對象,
如果去到呢個位,至少大家都唔會咁絕望先。
唔得
都要識約會基本流程
姐係主動拖下手/ 身體接觸

比feel d女咁啊
10條女10條都要等你去自己去做哂d野先得米
唔識依d既實fd zone
係條街,大膽d叫人幫你影
再唔係叫d女仔fd / 攝影師幫你影

d相唔得玩app實死
其實唔係咁易, 你話就話有8次機會
但事實條女係99+ match, 隨時係1/99+ x8
你無乜料,好快就ghost
咁要經驗架啦,
不過好多人好好彩既,
有時兩邊岩眼緣就係岩,最近有個男同事28歲先出pool,
講野細細聲你會覺得係成日被人佮果d黎,偏偏條女要求唔高,
覺得個男既望落夠高順眼就滿意,拍左幾個月大家都想結婚,
好事黎既,生命滿希望。
係架,不過我覺得唔洗太絕望既,
因為大部份人都唔會太識玩,
普通中上執一執可以插隊前排既,
畢竟唔係每個對象都同時俾班10分既爭緊,
每個人既審美同性格又係主觀既,我覺得算樂觀既,
99+裡面都好多痴線佬,驕傲到令人反感既,太玩家feel既都好多,
如果真係覺得難咁可能有d位生疏d姐,改善下囉。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞