其實有冇交友app成功例子

974 回覆
391 Like 29 Dislike
點解咁似我識個個。。。
你個fd係咪入緊班?
身高,之後你講嘅又好撚似
唔相認啊屌
發生左啲嘢..,如果真係你個fd嘅話..佢係會個賤男。。。。不過你唔想認就算!
如果係同一個人嘅話. 我想知 佢同 佢女朋友一齊左幾耐?,真心..有啲嘢唔係相認,想知係咪渣男..
仆街,如果 佢係同一個人,但近排又追其他人,我會話好恐怖
冇 利辛,玩咗六年
屌 埋!
我玩咗六年,都仲玩緊
真係玩到心累
同唔同嘅人,又要講嘢
傾吓傾吓又覺得好似唔知為咩咁
但係玩apps啲樣啲質素真係唔得

同喺街見到嗰啲女完全唔同

約嗰30個 全部都有啲唔掂 一係肥一係矮一係醜 未見過靚女
最近玩左幾個月交友app發現到有各樣唔同心態既人
不論男女都可以主要分為以下幾類人:

1.無敵認真類
呢一種人主要係比較毒 生活圈子比較細
一玩交友app識左對方好易上心 好在乎對方有冇覆自己同有機會chur到對方
另外 佢地好易ff到對方係同自己已經一齊咁 對交友app識既人都太過認真 好易令自己受傷

2. 佛系玩app類
佢地現實社交圈子唔細 但可能現實中識唔到所以就上交友app hea玩下 睇下有冇機會中到自己想要既類型
佢地想揾認真發展既人但又唔會認真了解大家 可能日頭會隔好多個鍾先覆你 到夜晚無聊想揾人攝時間就會秒覆一下對方

3. 心靈空虛寂寞類
一般有另一半為主
明明有另一半都繼續玩交友app 有機會想睇下自己market增加自己既自信 有機會亦係騎牛搵馬睇吓有冇更好嘅人 從而同而家嘅另一半分手

4. 揾SP/FWB/SL 類
目標清晰 會一開始或者傾冇幾耐就會入正題約你上屋企Netflix and chill

5. 一問一答類
佢哋嘅對話只係會答一句 唔會主動再開新話題
例如:
: 返緊學定做緊野?
: 做緊野
: 返咩工?
: Banking
:邊度返工?
: 中環
:做緊咩?
: hea緊

6. 正常人類
可能只有10%正常認真搵另一半 亦唔會Hea覆 有自己圈子會主動分享自己做咩 認真地想了解大家 望下有冇機會發展認真既關係

7. Sales/美容雞類
同你傾幾句就拎WhatsApp 跟住借啲意討論你皮膚問題 話下次帶你去做facial 用自己既美色去呃人

8. Match永遠唔講野類
Match左都唔會主動講野 唔知玩嚟做乜
有 因為仲未識到個正常人

我意思喺街見到嘅正常女仔 都叫做正常

但係通常呢啲都有男朋友 好撚可惜
又係,好撚老實

玩得Apps啲女仔通常都唔靚 約過30個出嚟食飯😵‍💫 真人完全唔得
下,好慘烈喎
30個都照騙?
係呀 俾個貼士你呀

通常個icon淨係影個頭 嗰啲,通常都係肥婆 係堅係肥嗰隻 200磅

一係就好撚矮 150 咁我就係鍾意高妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞