其實有冇交友app成功例子

974 回覆
391 Like 29 Dislike
睇你想食咩質素,如果想食MK妹嘅話,揸架三系牛肺寶馬都有排食。如果你想食中產,浸過鹹水嘅女女,點都要有啲墨水
其實好想發掘自己多啲興趣
但冇人陪
都唔係嘅,睇吓書,學下各方面嘅知識(咖啡、酒、玩下運動)已經差好遠
運動有做
咖啡就真係冇興趣
依家d女成日好似好多活動
打拳 行山 gym yoga
小小心得

除非你想搵sp, 未夠25歲,唔建議用apps識另一半。寧願去join 行山group之類

用apps識人,最緊要認清自己係咩人,又想識咩類人。

姐係明明你係金鐘連登仔,但你想搵好識打扮,好時尚個d女仔,你自己諗下合唔合邏輯

其次係要掌握timing。唔可以太取進,chat左1,2日,就話想約人。但同時又唔好太滋柔,傾左成個月,連video call都未試過。

利申已婚5年,仔都生埋
同女朋友hmd識 識咗兩個月左右一齊咗
到而加年幾了
日日都係咁恩愛
咁我就外國翻嚟放break諗住無聊開嚟玩下嘅,約咗好幾個都對佢地無興,唯獨是有一個早排識一個中上產妹 ,佢條件明明好好,但打字仲熱情、主動過我,真人又好fun好活潑,慢慢見過3-4次後 發覺自己真係中意咗佢 可能真係有少少沉

但係啦知係咪culture唔一樣,傾唔到最近幾年香港d話題,同埋我雖然係外國揸好多年車 但香港真係唔喺好識揸,所以呢樣又係好kick成日因為呢兩樣野搞到某d機會miss哂,依家都無當初咁甜咁親密了,可能佢以為我無乜心。好想學下點有香港fkboy嘅口才+快d學好係香港揸車,但係都過咗去了,吸收經驗下次做好d,只係有時會懷緬一下當初嘅美好互動 & 後悔自己無做好d
有冇好似你咁,謊報姓別?
乜都試下,如果唔係點自己鐘意咩
代表唔反感
試下約唔約到第二次先講
盡快約第2次
睇佢出唔出
冇拒絕又冇應承
佢話依排都好忙
同埋現實既fd都約左好耐都約唔到
但又有繼續傾
外形唔得玩app 係地獄級
你要預左成個星期都無match既痛苦
禁多人玩其實d女user係咪會睇都睇唔到我? 想問下Match到女既巴打有冇課金玩? 定係要玩好耐先會比人睇到?
課啦 唔課你點玩
會咁直接問你月入幾多?
其實佢地係未假人黎架
幾好笑 又會無啦啦走去text人
駁唔到 現實社會
最睇樣睇高度消費睇品味睇學歷or工作等條件 係app
投資哂d野落依d野到, 會玩到24小時都覆唔切
又話香港女多男少,D女去哂邊呀
要睇年齡組別
玩咗大半年
識過靚女嘅又有 有家底嘅又有
但係都係搵唔翻ex比我嘅感覺
其實都覺得好對唔住佢地
自己未ready就出嚟害人
有冇建議課邊個
全部課晒
身邊正正常常嘅朋友基本上玩得都出哂pool
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞