[PS5/PS4] God of War Ragnarök 集中討論區 4

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
邊隻神獸?邊個支線
你做左解放水母先喇
劇情冇問題
但個演出真係失望

爆機後勁易迷路

想問係熔爐點去揚斯米達礦場
應該係由下面個傳點行返礦場
拎左支槍會有新路上去開新傳點
然後出閘好似有個窿爬返上去條路就會出到呢個位
應該話本身係菲畫左光頭過去,現在,未來呢三幅畫,但未來嗰幅覺得似被人重新畫左上去覆蓋菲本身嗰幅,色調同過去及現在係兩種風格,反而似黑妹畫風,覺得係黑妹睇到未來之後重新畫上去
唔知係咪miss左d教學
點解支矛有時無得射既?
L2+R1冇反應?
得掉矛個動作 但係掉唔到
上網睇過d人講話重新開game就真係解決到 應該係bug黎
你未解到風沙嘅話基本上得1個支線比你做
比隻貝加瑟sm
隻game下下其實食一招=一下combo死
咁難玩
想問下你地破關後收集白金要幾耐本身冇乜做支線
同埋nifiheim係破關後點先去到另一邊?而家卡左係樹同監牢果邊
而家我解緊龍裝暫時只係殺左龍濱隻石像龍,為了華納海娒同沙漠之門,仲差果d要做幾耐左右?
我俾狂戰士雙人同3人狂屈死
我自己就總時數59.5粒鐘
但我算慢聽講好多人40粒鐘左右已經搞掂
龍裝整就唔難整
但升爆3件就有排
剩係個撚屌巨坑我就玩左3晚
其他人好似講過玩半日
巨坑記得行左下路先,因為其他路冇解水壩會卡關
巨坑係邊個任務?地震谷嗎
全收集最煩係咪都係華納海娒
見佢最多野,又多要轉日與夜
想問下Amazon 日本版碟玩唔玩到?有無英文顯示?

使唔使轉返日本PSN 先玩到?
玩咗1/3咁上下 覺得上集啲特效靚好多,斧同雙刀啲特效顏色無今集咁虛
第一點兜到嘅
一係佢一早講過如果揾唔到堤爾就要boy番歸
二係佢了解boy個心情一定係內疚到仆街,根本未ready參加戰爭,之後
如果打國王同女武神,裝就用龍裝
其他野點揀好,揀咩符文攻擊?
巨坑有好多條龍好多個任好多資源建議做哂
路上見到結晶石打爆哂佢執野
可以去許願池度換升最高級野素材同多到爆幾次機都唔會洗得完既錢
上集光好多,今集斧頭冰爆特效感覺有啲廉價
雙刀長按r1果招特效又冇動作又慢,打落去好冇力咁
想問下升 刀斧柄同盾牌配件係咪 集中升初始果件最好? 資源唔多夠
白金之後成隻game係咪無嘢玩,無嘢做㗎喇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞