打機個陣做過咩仆街野?

445 回覆
1801 Like 56 Dislike
去網吧入人地Battlefield/Csgo間房,忣機打9佢地
最記得有次班鬼仔見有人入嚟,佢地即刻起身搵睇邊個打緊CS我即刻扮上網,佢哋兜咗個圈都搵唔到邊個打佢哋
中學同學有次去網吧趁個小學生去廁所果陣放曬佢online game d裝嚮地下同埋用入面d錢買垃圾,之後嚮附近見到個小學生崩潰個樣笑到仆街
以前玩跑用10s開接力場再賣自己隊個兩個位
睇錯打機時候有無同人扑過野
Minecraft玩server 發現bug 刷錢
自己刷夠錢之後去同其他人講
然後等佢地刷緊錢果陣同ser 主講
搞到佢地比ser ban 7日
你出自然之力之後出ad裝贏咗啦 4個回一個
特朗特加冰鳥跟住隊友 一回城就斷
你依啲係害人不利己
印仔原來係封路撚
狗撚到
fifa 贏緊波,電腦開BT 谷盡流量等對家蚊線
好耐以前統神開台 我追擊左佢四場 四場同佢同隊送到佢連輸四場
屌你老母
原來就係你條仆街
以前玩巨商

因為啲交易通常億億聲好多個0

而以前個系統啲銀碼無,號

我就成日打少個0搏大懵,點知成功左,呃左幾個人
仆街 我都奶過野
打pubg 比fd呃揸緊車禁F可以開車頭燈
仲有lol又係成日比fd水左禁d
我朋友試過 係魔力寶貝 嗌 $1000變$10000

組左隊之後叫佢掉低$1000 同埋改寵物名
第一隻寵名改id 第二隻寵名寵pw 第三隻寵名改身分證no
之後同藥水同佢d寵補血就見到曬 抄底曬再叫佢login
即刻去官網改哂d資料
我朋友試過 係魔力寶貝 嗌 $1000變$10000

組左隊之後叫佢掉低$1000 同埋改寵物名
第一隻寵名改id 第二隻寵名寵pw 第三隻寵名改身分證no
之後用藥水同佢d寵補血就見到曬 抄底曬再叫佢logout
即刻去官網改哂d資料
海神每人50玉 打完人地個啲就登

利申無做過
notme
玩4人同心就到終點唔制
玩信長
全頻打F10+EQ =MH
對面同自已友都走晒場

骨灰級online game
Ultima Online
個陣無一個完善買賣物業系統
亦無啲乜嘢頻道
所有溝通喺遊戲畫面裏面面對面望住佢個角色發生

正常賣家收完錢,先transfer 間屋比人
講嗰信字

個陣我懶均真
叫人比住30%-40%訂先
啲錢預farm一兩日都未必有
而我就一收完錢就走佬
cso玩意大利,喺遠端企人頭頂等賣隊友
聽講以前商1死ser班人就會去商2大田掛機封路加spam
反之亦然
玩亂用補師 , 但補師冇得轉性別 , 一定要女角
同人組隊打怪 , 係GAME入面我又好好人
慢慢成班當晒我係女仔 , 爭住送野又想溝我
唔忍心拆穿佢地既美夢 , 後來怕左就棄左GAME

利申 拒絕晒佢地俾既任何野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞