打機個陣做過咩仆街野?

445 回覆
1801 Like 56 Dislike
cs卡水路再精準爆頭相信人人都試過
你真係仆街嚟

有人組隊練功,我加入咗就齊人出發。隊長係城裡用傳送石帶咗成隊人去另一邊,正當佢想行出去嘅時候,我就對傳送石右鍵,同樣生效,將成隊人傳去另一邊錯嘅地方。隊長再傳返去目的地想起步嘅時候,我又玩多次。由於傳送石係3個一遁環,我仲玩埋花式傳送,一次過由A去B,B去C,C再去番A,又去返原點,全程隊長都出唔到手。玩到隊長好嬲咁問係邊個?
不過我玩咗2分鐘到就收咗手,浪費咗大家打卡嘅2分鐘
Thanks Ching 太耐無開 記錯名
叫人用點數送裝備 收到就唔再理人
一直唔識欣賞lol呢類型game
只係玩咗短短個幾月左右, 但8成時間都係做鳩嘢鳩玩, 佢叫行東我就行西, 激到隊友紮紮跳就覺得好搞笑
玩ro撞 人 acc password
果陣d game仲未有防撞基制
最後比比比我撞到個台仔帳 掉晒d野落地
睇到#37
我發現你哋留言嘅嘢,我都基本上做過晒
依家仲有無玩?如果有 可以一起玩
打aoe,用投石機炸隊友
FIFA一開波就負碌入一球,之後喺後場搓波,搓到80%控球
對面開咪屌我老母屌咗成場
同朋友去網吧玩信長
9玩 一死即走場
真正巨商
唔知算唔算仆街
好搞笑成件事 當年玩跑
我扮女溝仔諗住搵下啲水魚
跟住真係溝左件水魚
佢成日送野比我
又成日chur住話點點點
點知出撚到黎 我係男佢係女
仲要幾靚女又有錢
l4d

玩最高難度過橋嗰關一開波即啪腎上腺素,拎哂醫療包補滿血,再自己一野衝去終點,見witch會射witch由佢追隊友.最後得自己過關。
玩信長 用平井招大技拉人去敵方溫泉
天堂係騎村水店斬鳩人
拉一堆黑騎夏洛伯入村飛走
肯特狂召怪屠村
趁人打飛龍打到差唔多開紅隊冧佢執雞

石器掉地下交易開256執人寵
扮帶人升lv 一開始真帶等佢諗住掛機果陣
就係咁打死佢寵 唔打飛佢個人
等佢隻寵掉忠走寵

RO 用牧師係咁幫d怪加血等d新手升唔到lv
拉怪屠掛機狗
試過 真係分唔到邊部打邊部
屌你我肯定比過至少5m-20m你個仆街
扮女搵人帶升呃裝備
冥介一樓
CS1.5永遠做camp9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞