打機個陣做過咩仆街野?

445 回覆
1801 Like 56 Dislike
我仲PK
RB6殺左條友
仲win
跟著咪蹲下企下囉
對面條友pm 我話我串尻佢
用loan卡打wl就預左啦
Call 拉瑪 揾賊仔偷錢
倉庫火拼
有人係載具倉庫出車時cam係門口殺咗條友然後揸架車去差館
人哋打Lol 我偷偷地甩咗人地條滑鼠線 之後屌到仆街
個個都收咪破產
你啲寵會比咗隊友用
例如你同A君打 A君退咗
你就會用自己2隻+A君2隻 變咗好似單人咁去打埋
玩online game女角應該99%都係人妖
玩炸彈人引爆前一秒放個炸彈喺人隔離再閃人
以前玩巨商啲人會將啲野擺係地下,再開第二個ac執返
有次我見到有個人咁做,之後我執左,條友追左我9條街,最後我拎去放,賺左幾千萬
昆人果啲全部仆街死啦
跑online外掛(本系統不接受贈送TR物品版)+(本系統只能接受贈送「吉尼的魔法盔甲」Lv4或「吉尼的魔法鞋」Lv4或「夢幻翅膀」Lv4光光的組合商品的「黑紅西裝」套裝一週成功率(100%)要等2分鐘系統會贈送500點數+90000TR給你 成功率(100%)+等2分鐘+500點數+90000TR給你,贈送了其他物品會失敗,不用Lv3也能鍊出以上3樣鍊金,而且以上3樣鍊金鍊出來都是S級的版)
跑online外掛ㄧ買野唔洗錢 步驟開始
1.進入跑online商店點選你要的東西按贈送!(送禮物)
2.贈送的名稱:share123(這個是跑online官方人員的封閉帳號)
3.所以此用戶會發生問題不能接受任何贈送的物品!
4.跑online商店或鍊金店會出現 「 贈送過程發生錯誤!」
5.因為發生錯誤所以沒送去也不會扣點數
6.物品贈送完後,登出再登入就會出現你要的物品 !
7.一定不會被封ac 可以贈送的物品:
8.在錬金店贈送「吉尼的魔法盔甲」Lv4成功率(100%)要等2分鐘系統會贈送500點數+90000TR給你
9.在錬金店贈送「吉尼的魔法鞋」Lv4成功率(100%)要等2分鐘系統會贈送500點數+90000TR給你
10.在錬金店贈送「夢幻翅膀」Lv4成功率(100%)要等2分鐘系統會贈送500點數+90000TR給你
11.在商店贈送光光的組合商品的「黑紅西裝」套裝一週成功率(100%)要等2分鐘系統會贈送500點數+90000TR給你 注意:
12.本系統只能接受贈送「吉尼的魔法盔甲」Lv4或「吉尼的魔法鞋」Lv4或「夢幻翅膀」Lv4,贈送了其他物品會失敗,不用Lv3也能鍊出以上3樣鍊金,而且以上3樣鍊金鍊出來都是S級的
13.請小心閱讀文章,不然後果自負
14.千萬不要贈送任何TR的物品
15.只接受點數物品,不接受TR物品
16.呢個外掛真係得
17.版權所有,不得復製
參考: 跑online外掛(本系統不接受贈送TR物品版)+(本系統只能接受贈送「吉尼的魔法盔甲」Lv4或「吉尼的魔法鞋」Lv4或「夢幻翅膀」Lv4光光的組合商品的「黑紅西裝」套裝一週成功率(100%)要等2分鐘系統會贈送500點數+90000TR給你 成功率(100%)+等2分鐘+500點數+90000TR給你,贈送了其他物品會失敗,不用Lv3也能鍊出以上3樣鍊金,而且以上3樣鍊金鍊出來都是S級的版)
佢講嘅輪流,係真係輪流玩
F3
印老闆係怪彈討論區榮譽區長
咩game
玩吞食天地用店小二改名做簡雍賣左比好多人

重擊貓
講得好, 不值印狗所
嘰嘰
我以前都試過玩yahoo game玩到識到朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞