打機個陣做過咩仆街野?

445 回覆
1801 Like 56 Dislike
Eco好懷念 而家仲玩緊私服
以前玩online GAME 交易取消再交易 用低價道具替換
然後全服洗頻就換號
-細個玩足球game(類似fifa)
唔踢波,一味係咁摌人,係咁罰球+黃牌+紅牌

-玩電視遊戲定ps炸彈人
組隊一定殺咗隊友先/死咗係場邊做鬼(可以掉炸彈落場)瘋狂掉炸彈搞死隊友
或者一開波拎到(手掌)即刻掉炸彈屈死人

-玩彩虹冒險
賽跑模式:係開場果到狂打人
足球模式:用瓦倫不停用遠攻吸住隊手,等隊友輕鬆贏波
雪球模式:撞隊友食大雪球
任務模式:等尾刀寶箱/牛/龍
任何火場:有理無理推火+唔放手⋯

-玩跑Online
玩30人場:帶頭儲夠怒氣返轉頭撞到啲食車/gameover
4人同心:Lag機Lag到噪咗唔跑俾對面贏

-玩星夢Online
1:見新手係尼尼亞皇城附近地圖開範圍技升lv拉「小葵」埋去,
等佢比小葵一野掃死
2:滿等空裝開紅周街殺
3:係饑餓荒地引幾十隻「古機」係門口,啲低lv一傳入嚟就GG

-玩lf2(印象中係咁,唔肯定)
玩闖關模式用冰佬,朋友用火佬,
大家少血,我即刻衝埋去火佬到,變咗冰火佬(控制權係我手,一直唔分返做兩個人

-同朋友玩手機版定電腦版「上樓梯」/「落樓梯」
卡個fd係條邊度,差唔多壓死/拮死先自己走開

暫時諗到係咁多
Lf2果到補充返(好似R-LF2)

開對戰模式開無限氣

1:用忍者copy對手個樣,無限複製,幾百個打一個

2:用箭佬瘋狂吹笛
R6 街場第一round 唔知咩事tk 我
咁啱對面我又識
就搵埋對面一齊撚鳩佢
我用閃盾flash 佢然後對面射down 佢
跟住我哋同對面一齊圍住條友Tbag
諗返都覺得自己好撚狗
-玩ps1
1:「陰謀2」
拎起條友掉落就嚟爆炸嘅黑彈到

2:「陸行鳥賽車」
用「衝刺撞」撞人落街
用「刀」一直唔拎第一,係咁倒車片人

-玩overcooked
係咁撞隊友+長㩒粗口制+唔做嘢
芒亨故意在隊友背後放爆炸蛙/睡眠蛙/小爆炸筒
原來係你個仆街,呃左我4.5E
靠風寵 搞bug先過到
下文呢圖呢
屌你 比翻啲野我我用無影風係咁禁交易都唔理9我,仲要拒絕交易
唔係我做,不過係發生我身上
好多好多年前仲係小學雞嗰陣 嗰陣咁啱興起PUBG
跟住玩四排 隨機隊友
開場都執咗幾多靚槍 點知比個隊友用炸彈炸死
係咁叫佢救我 ,點知開咪同我講
就係要整死我拎晒我啲靚嘢
之後有心理陰影就冇再玩過
係,不過嗰啲AC印象中好似係俾人ban曬先會有bug
我老豆有個後生佢十幾年嘅同事就係中學玩icq網戀
一拍就十幾年
之後結婚生仔
真係得架?我唔敢試
執晒啲豬肉

人地合晒放地下會執埋

玩直江 冇大掛機
試過再仆街啲,就嚟贏嗰陣先quit game
GTA online 入bug 位屠傻仔,係改車房出入口位放地雷 (識我勿相認)
食咗條MK妹

玩L4D有一場係天橋場景黎 一開波要爬上一條好長既樓梯上上面果層再開門先可以開始打
但如果你上到樓上先再幫爬緊樓梯既隊友包扎 佢就會跌番落去最低 咁樣玩左半粒鐘 D鬼佬嬲到講晒粗口
玩大航海online一見支那RMT船隊就打,就算船倉無位都掉晒佢d貨落海
去網吧玩信長
咁啱前2排部機2條友同我match咗同一場
但敵隊
我追撚著佢地嚟殺
殺到其中一個大叫
仆街,係咪開掛?咁都見到
我個次同frd玩5貓係2ad1ap2sup之後不斷4個attach係一個到之後不斷上車落車a人
買把竹槍放係手上封路是常識吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞