打機個陣做過咩仆街野?

445 回覆
1801 Like 56 Dislike
你講漏左
係會放d 19野入去入面,引人入去執
一有人入去執,就即刻行過去封路
好懷念
有冇得玩返?
咩game都係,推隊友出去做肉盾賣隊友,應該個個都試過
好似係有個任一定要入去
試過幾次打wl博到十二碼
啲撚樣即係抆線走場
小學雞先會打咩撚野 win緊
初版龍族盜賊可以用技能偷裝果陣偷d 路人裝
對方報警上埋黎
咩game
上年同班fd打pro club打到上d3之後無打荒廢咗,隔咗好幾個月再打返,突然發現有幾個人打緊隊波仲打上d1,之後趁佢哋仲踢緊場波就踢咗佢哋出隊,接手返隊波之後打幾場就跌咗落d2

諗起佢哋仲為緊我隊波踢緊個時踢出哋走,覺得自己好似疤狗
點解你當時咁做?
乜9野唔忍心拆穿佢地既美夢
就算你真係無收禮
都好明顯好享受做女仔比全世界爭住對你獻殷勤既感覺
如果唔係直接同人講我係男人咪得
99%人妖正常
反而我玩online game耐唔耐遇到個情況係
d女仔唔想比人煩專登玩男角
打團叫佢開語音就話無咪
真係去到熟左(以年計)
先知佢係女人
見過幾個女仔都係咁,仲要見埋真人係ok靚既
細個玩Rainbow Six,次次玩夠都會响最後一場一開波放手榴彈Teamkill哂啲隊友
佔領大田!!!
正式啟動!!!
石器 扮野話帶啲低lv行去打龜洞 行到差唔到10-15分鐘 1野打飛佢返村
試過玩ECO 玩到港版就執先知班老友有幾個係女人
不過知道之後 講野都係一個方式好彩, 平時屌9佢果D都係咁屌9佢
講起公廁ac
玩亂時候都有唔知邊到攞左個公廁ac
個名記得叫 廚師仔 係鳳凰力腿黎
之後用黎係咁昆人裝
話幫人升裝升到加9
有d傻仔真係比個+8你幫佢升

一收到之後就即刻打句多謝再offline
隔多2,3分鐘就雙開過番自己正身ac

跟手試過用佢個ac係到溝女
再交換msn
之後係到傾電話
當時我小六 個姐姐仔中二
但冇交換相等等
只係傾過下電話一齊打機
開mh 然後再屈對面開mh
啱啱加鐘要boot機 㩒實開機制5秒到對面個𡃁仔企起身望住 即刻扮唔知咩事
玩雜賀見到人隻馬開大技殺
玩團體對戰game對面隊有個斷左線,有保護機制呢場對面輸都唔洗扣分,因為知道到有仇人係對面隊我又特登斷自己線等對面輸左要扣分
用100lv 神獸打 npc 5lv npc 的鯉魚王
因為佢話係最愛佢的爸爸送俾佢的
XBOX 360年代, GHOST RECON, D人畀我射殺左,我都繼續射佢塊面,直至條屍消失為止
試過玩game果陣係啲大廳/全頻/聊天室度劇透人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞