打機個陣做過咩仆街野?

445 回覆
1801 Like 56 Dislike
跑online?
好細個玩星空幻想 借第一公會姐姐個帳黎玩
仲成日偷入佢個帳玩 搞到佢彈出Game 對唔住

Bug 圖好易發現 人地會顯示已經有張圖但係仲係要down
信長太易比人發現 其他反而好d
sd高達
佢整埋片啲𡃁仔信哂
咁代表你平時表現同送頭差唔多先唔ban你
收左點數幫人升LV,之前爆左人AC,拎哂所有野,交易唔到既就分解
我都有單關於彩虹冒險

有條友開房用火裝(好似088)換Heat Project account, 咁當時有個上將 公廁account, 好多人都有帳號密碼去登入。
咁我就扮好人話先比account, 然後再收佢d裝,最後佢成功登入Heat Project 後就比左裝我。
昆到之後我有少少後悔,然後良心責備左半個鐘。
不過唔係100%昆既,之不過佢地幾十人共用一個account姐
清應該俾人妖呃過
諗起on9 巨商回潮
打left 4 dead掉火入安全室燒死晒啲人
打tank係咁開門等隻tank入黎打死晒啲隊友
石器掛通頂機,夜晚痾夜尿睇下有冇斷線,見到台仔有隻機豹,打死左好多次之後變左nono機豹
果陣石器d寵死一次半次就會影響成長數值
對唔住
天堂1
個時係cave 入面 一有人入cave 就殺
個時法師好易殺人
依家都仲有 玩開隻手遊見識左好多對因為隻game而拍拖

但亦見證左好多因為隻game出現第三者而分手
cso塞住條水路等d人變喪屍
最憎人走場
試過禁左部機幾次都無反應 比對面條友屌
還好啦 對方都冇咩損失

就係你條仆街呃咗純情嘅我
我通常頂降劍平賣 之後扮唔賣或者諗下取消交易 佢急再易我就快禁 比把垃圾劍佢 後尾玩到遊戲都改左交易模式 要再次確定
係墮落地獄塞住個水路
玩信長一開波用馬偷哂d肉再賣哂出去 一定俾人屌同埋re game
巴打,我留意咗你好耐,你真係好幽默。

我自問都算個ok幽默嘅人,但係你幽默感比我真係高十幾二十倍…

錯,應該係100倍先啱

估唔到我喺呢個post竟然見識到你嘅威力

我真係笑到爆咗肚,依家一路打字一路執返啲腸呀內臟呀腎呀,塞返落個肚度。

你有冇諗過未來幾個月去紅館開棟篤笑?
臨完場csgo踼人都唔影響 贏會照加輸會照扣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞