打機個陣做過咩仆街野?

445 回覆
1801 Like 56 Dislike
以前Ultima Online有個偷野技能
玩得最開心就係o係最旺既主城銀行偷人野
睇得明呢個post已經30歲up
話明仆街嘢
玩火鳳燎原 詳情唔太記得
入面既強化武器一定要用卷軸 一開始賣卷軸賺到啲錢
之後就開始長期企係玩家交易既位收啲玩家少量賣出嚟既卷軸 收完再高啲賣番出去
賺多咗之後就一見有卷軸就曬去 高價賣番出去 幾乎壟斷曬成個市場
我抬高價之後 有玩家開始唔賣俾我 然後我係入面識咗個人 叫佢負責幫我收 我就負責賣
呢啲反而對方都想你快啲俾佢走,唔好嘥埋佢啲時間😂😂
以前玩CS1.6,一開場就拎把刀仔隊隊友個頭,附近幾個一開場就得返十幾血
後來被人踢左,我入返去,搵個個名有細楷L嘅隊友名,我改做一模一樣但大楷I,然後個admin踢錯人踢左嗰個,我又再繼續拮隊友
以前玩童話,有個唔係好熟嘅同學開女角,
有日係驚入邊地下執到佢同人既婚貼,
第二日返學笑鳩佢扮女人同人結婚,
佢話條友送左好多點俾佢
你 = on9
咁等你log out左佢咪出得返黎?

btw,夢之歷險,入迷你屋掉低件裝,跟住鎖屋條友踢左出去有d傻9明知就喺度同我鬥快,點知掉完汁唔切就比我踢左出去
用百地成日係神裝鋪部人隻馬,打死佢執裝
fall guys,有一度要跳去對面,跳完過去企喺條邊度頂住人或直接捉實人扔落去
玩亂online
拎小號開外掛放係門口
啲人開紅pk成日跌裝
咁岩果時個會長跌左把+7皮龍刀比我小號吸左
佢私底下同我小號傾 賣返把武器比佢

同樣有人係野外開外掛掛機
係咁搵人殺佢再復活
條友最終掉哂啲裝出嚟

玩cso打屍 長期塞住狗洞唔比入
佢變屍就即刻轉身射死佢

玩金庸 龍族果啲扮女呃月費卡
開一堆封頂ac 打晒所有高level場
唔比人升level

維護完遲咗上線 比人打咗個場
會開30幾隻ac搶佢一隻

最後迫到啲人棄Game
走得好 最憎人用loan
有少少長同複雜但我希望所有有玩過soulsborne系列既玩家睇曬佢

係關於darksoul3
正常如果入侵其他人 只要host入左霧門boss房咁就無得繼續入侵
但係最初個patch有bug
入侵人個陣出用某樣道具就可以無條件以戰友身份入侵host之餘又唔會比系統彈出去 (即使host入王房)
但係同一時間 host入王房時係會睇到句(入侵者已回到原來的世界)

咁黎料喇 當時DLC出左 黑龍係最難打最多人卡關既boss
個陣用bug入侵人之後尾隨人地跳落黑龍間房
之後人地等打黑龍打到一半個陣就一個背刺秒左個host
如是者不停咁去用bug入侵偷偷地去殺班挑戰黑龍既玩家
大大話話都殺左幾百個ashen one

勁多人死左之後都唔知發生咩事
淨係知自己辛辛苦苦打打下黑龍突然比一個唔應該存在既(入侵玩家)殺左

後面玩到越黎越悶就搵新玩法
戴白靈戒指/太陽騎士徽章扮戰友幫個host打黑龍 打到條龍就死個陣用結晶靈魂槍一野殺左個host
用隱形戒指圍住host放毒煙/水銀 等佢無啦啦扣血死
STR build用擬態係場中間鳩行引個host過黎再巨棍一野扑死佢

當然有班鬼佬識得用party功能去搵返我呢個入侵者
之後inbox屌柒我 WHY ARE YOU DOING THIS TO ME
個陣xbox個inbox係咁響
一係就問發生咩事 一係就屌曬老母
好記得有個鬼佬勁撚嬲 話我用glitch要報警拉鳩我

呢個bug維持左短短一星期就fix左
我機齡都有30幾年 呢一星期係我做過絕對最深刻最仆街既事

如果係有巴打打黑龍個陣比一個唔知邊到黎既玩家殺左 個個仆街都肯定係我黎
我係到講聲對唔住
細個玩SD高達online見人地格機用連招斬緊人我一飛倒地炮轟落去幫人提早倒地斷人連技
真事黎 我叫左我朋友出去 佢又真係出左黎
經濟學案例
開女角扮女人 做人女朋友 收好多兵
之後收好多禮物 點數卡
打RO早期無錢但又想傳送去其他城就偷渡
躝啦賤人
我都試過
以前玩個時唔係 不過都好幾年前
點解佢會咁聽話改寵名?
lol玩冰雞troll 左超過800場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞