[DANKE SEB] F1 2022 阿布扎比站 賽後討論區 3

1001 回覆
0 Like 11 Dislike
JB?
之前已經傳咗
如果愛快個領隊過垃利
咁垃利個副領隊會過愛快坐正
認真 真心想睇油皇爸爸整個全天候室內場 人工控制track condition

幾時邊個位落雨 乾濕冇限loop
track temperature整個冰火二重奏
熱>凍>熱>凍
又係時候重溫2021年尾站
卡塔爾班撚樣可以收皮先。

本身仲話lusail條track唔適合搞f1,諗住23年喺doha搞街道賽。結果呢家續咗十年約即刻冇咗件事

https://twitter.com/tommywtf1/status/1443507308403826690?s=46&t=Zv6S41nfZXRjLZ1AszcnrQ
睇多陣 睇埋24年都唔起新場先屌鳩佢啦
沙特夠話jeddah只係鬥兩年啦
然後轉去有幾十個彎既新場
結果依家咪又繼續係jeddah
沙特個case 我寧願Jeddah 新場個layout 慘不忍睹
不過卡塔爾真係唔該快啲起新場
Brw twitter 10隊車隊得Haas 仲係藍剔
F1 精台已經有金剔,反而FIA 無
算啦 幫油皇個個講就天下無敵 做就求鳩佢都唔諗做唔做到

不過佢地咁肯課金 武肺又搞到世界經濟大亂 黎緊應該成個體壇都越黎越多中東成分
巴林同阿聯酋十幾年前已經玩呢套,平平地入F1 個圈子,而家開始收成
大隊做二佬同中遊做大佬
咁係升職定燉冬菇
用保子嘅career path 比較下你就會有答案
但中游做大佬都仲有機會升返去做大隊做大佬
黎緊奧運都好大機會係中東搞
當然係升職啦
係中遊帶隊有表現 大隊實會要你啦
haas窮撚比唔起錢
以中東嚟講 巴林同阿布扎比搞F1係幾成功既
想問佢地呢d 轉工唔係要過冷河咩?
Vasseur 可以即刻去拉利返工?
Otmar 22年1月離開AM
但2月已經係拗偏上任
所以應該係睇合同條款
同埋新舊東家傾唔傾掂數
juju 每圈俾人拋秒幾都 driver of the year?
Alfa 有咩垃利都要偷
同Vanboost 一樣,睇人頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞