[DANKE SEB] F1 2022 阿布扎比站 賽後討論區 3

1001 回覆
0 Like 11 Dislike
早一年跳出嚟都可能有機會入RBPT嘅,依家埋好哂班應該無啦
咁佢又講得啱 你冇呢個心態唔使揸F1
肥水不流別人田
搞個出貓部門都好
搞事:明明有嗰七屆唔講,要講嗰兩屆,BLM
漏洞部門
呢度大把漏洞師,30k 應該都好多人搶
其實我覺得未必招佢返去做TP
可能係叫佢做返R&D部門主管
始終佢搵漏洞灰色地帶好似唔差
但AM又唔搞PU,睇唔明老竇撬佢過嚟想做乜
知自己未夠班
AM想要Big name TP好耐 所以之前傳過想請TOTO過檔
平治想佢過嚟做TP 等TOTO做返CEO
牛搵佢都係想要佢搞26年PU
拗偏就想終結管理層亂局 請佢返嚟做TP管哂行政 R&D 營運
但康打變RBPT之後,照道理原本tanabe san同yamamoto san呢兩個department head個位應該仲爭緊人好似冇咩點聽過RBPT嗰邊有搵人填咗呢個窿佢,爆炸頭肯嚟嘅話應該算係perfect fit?
個人感覺請爆炸頭去啲非廠隊有少少大嘥
依家RBPT成班管理都係由Mercedes AMG High Performance Powertrains請過嚟
咁可能benz會要爆炸頭
phm話自己係non profit team
其實garden leave 完去audi 準備2026 都唔錯
話晒係拉利都28年由老舒年代去到上位做team principle
點都一定有d 料, 3年比佢砌班底砌引擎
下年拉利
爆炸頭本身個老底係研發向,會唔會一次過走幾個

最弊拉利戰術嗰邊都無郁過,換邊個都係嗰碟意粉姐
Xavi派膠 爆炸頭食囇
所以都唔明點解會有人迷ocon
迷咸都可以話佢手車勁,迷拉導可以話佢性格好
ocon到底有咩?
唔放棄 會unlap
因為啲人誤信DTS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞