[DANKE SEB] F1 2022 阿布扎比站 賽後討論區 3

1001 回覆
0 Like 11 Dislike
我覺得被動地handicap 架車跑Clean Air嘅諗法嚟做爬頭畫面係可行
但一場鬥快嘅比賽會因為跑得快而受罰成個概念真係
嘩 依句絕踢

世界大戰+爆post is coming
咁不如到領放左一段長既秒數之後deploy 多部車/SC 要頭車同佢dog fight 啦
過到又有爬頭睇,過唔到就拉龍等P2 追返上
首先要佢揸到保子咁既表現先
可以 但唔會咁做
玩F2都係想衝super license+上F1
拉導兩樣都有/玩過
同埋F2要比錢買位
與其係咁不如直接課個F1 2024位好過啦
haas
做得佢main sponsor 既企業都無邊間有好下場
(其實反映左haas唔做sponsor due diligence )
新手唔識
Hulkenburg 同Latifi 邊個手車好d?
not even a question
Lat 少應該未啱班
佢配得起呢個書名
https://www.instagram.com/p/ClomtdPM8eg/?igshid=MDM4ZDc5MmU=
上星期六,牙氣和牛仲有SF嘅大湯三個去打機
和牛玩騎牛機笑死我
氣牛唔知之後仲fd唔fd到
Otmar 感慨當年話要三個人先代替到Charlie Whiting 嘅笑話成真
Otmar Szafnauer on the Charlie Whiting joke that turned out to be true
https://www.planetf1.com/news/otmar-szafnauer-charlie-whiting-joke-true/
點會fd唔到
max四慢 牛奶新屍
俾on9con 閘完就去搵和牛出火氣
呢個時間佢兩個唔同team我覺得係對友誼係好事
因為佢兩個fd係緣於唔係互相競爭嘅情況之下
但隨著和牛站穩陣腳開始上手,今年已經追得近咗
出年如果氣無走,和牛好彩嘅話應該同佢五五波
咁遲早會整多兩劑銀石team kill, 跟住嬲咗對方
到時就真係BE

反而NDV過嚟有樣嘢好,NDV應該唔怕做下把位,如果和牛真係快過NDV,我唸佢會就下和牛一年先
想買聲音導航版
我地歡迎009
喊狗大哥沒有輸
送比佢既FANS 009
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞