[DANKE SEB] F1 2022 阿布扎比站 賽後討論區 3

1001 回覆
0 Like 11 Dislike
一個要推頭,一個要甩尾,咁實係向是但一邊行架啦
沙展
Now會譯沙真

美國個前鋒已經係咁
沙僧
F1 post得Kimi真名係常見
Kimi 都應該有人會叫佢冰人咁
車齡淺
但成日聽呢度巴打講當年整左部
入灣推頭出灣甩尾嘅車比大頭
2020 年個部直頭個尾會自己升起
SF1000呢部車直頭係垃圾級別
直路無尾速 無brake 入彎無downforce 出彎無traction
一次過滿足曬冰人同大頭嘅駕駛style
不如橫移算
好似拉利廠入面都有條路用佢個名命名
睇完am圖條片好滾動想買個圖頭盔仔邊到有 wing jet 好似唔見有得訂
紅牛內戰
講真, DTS講20年拉利點柒個集係最好睇
最深刻果幕都係英文老師對住SMB 同哥桑幾十連 fuck
認真 我地改花名都幾有心機幾有創意

過幾場又有新 幾快手
On9仔有樣睇
WEC 消息 Vanwall (bykolles) 會係今個星期係巴塞試車
https://www.motorsport.com/wec/news/villeneuve-set-to-test-vanwall-le-mans-hypercar/10406128/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞