[DANKE SEB] F1 2022 阿布扎比站 賽後討論區 3

1001 回覆
0 Like 11 Dislike
Beautiful, fucking Beautiful
有名你叫爆炸頭,梗係會整爆炸偈
就算有你下面嗰句我都係會做定心理準備係爆炸嘅bomb
唔好炸死我

Lawson 喺日本遇到Lawson
woooooo gogogogogo
好睇喎火雞國
Rest in Peace
Patrick Tambay近年受柏金遜症所苦,今天(12/4)Tambay家對外向法新社證實死訊,享年73歲。
https://www.motorsport.com/f1/news/ferrari-f1-race-winner-patrick-tambay-dies-aged-73/10407764/?fbclid=IwAR2_qOhf1QY7TrLgghng-HGZEqUbNPpaOcWloaUDxf7ochE9-U-H6jlCxCY
RIP
armstrong 23年會去跑Indycar 效力ganassi 不過佢就唔會參加Indy500以內嘅Oval 賽事
https://www.motorsport.com/indycar/news/armstrong-joins-ganassi-for-indycar-road-and-street-courses/10407355/
通常新人都唔玩oval
唔是齋戒月咩
如果可以遲一星期搞, 到時都齋戒完左(2023齋戒月22/3-20/4)
另外16/4原來撞正Portimao搞wec, 睇嚟要triple header
9堡好慘
曬女都俾人笑冇pod
有幾慘,呢件垃圾可以呃到咁耐車揸已經賺哂
我覺得唔駛咁介懷,HAAS 呢隊野係 young talent 墳墓黎
其實Hulk有時候把握唔到機會之外,我覺得佢生涯都算係幾懷才不遇
佢當年出道好似係同喊一樣前年定後一年連續GP3 F2冠軍
印象中當年佢好似同拉利有接洽過但係後來比拉利拒絕左
然後揸住部爛蕉又好難有競爭力
跑馬咁真係唔識欣賞
垃利原本個plan係14年搵9bo配大頭
但係當年車手體重係計埋落minimum weight入面
9bo又差唔多係全grid最高大
SF14-T又超晒重
結果就收咗佢皮搵kimi返嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞