[NS/PC] Monster Hunter Rise:Sunbreak (137) 更新玩一日又收皮

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
好耐冇見過佢
你接受唔到就唔好同佢玩, 完
有大轟龍未
一件裝多三四個技能仲要四五個石槽點可能無問題,正常根本就洗唔到出黎。而DPS相差十倍一齊打都無意思,佢咁大力只會打到條龍長期倒地,而你打倒地怪都得咁少輸出肯定唔齊裝/唔識打,solo練傀異練到20分鐘以下先連機會好啲。
傀異岩岩先打到110lv
但新果D任點解全部都要打2,3隻野
完全唔想玩唔打又冇素材
你講緊傀異料定咩先
但正常應該無咩任迫你一定要打兩隻po
傀儡研究
咁打多d等佢開單人任囉
傀異任每隻一定有單隻出
但打2、3隻啲素材、硬幣都多好多,亦只係打多幾分鐘。
快既未角龍紅蓮/棘龍紅蓮
比隻紅兜+銀火睇下點
冰咒?
我打到200lv都打唔夠十場角龍紅蓮,拎銃槍殺勻晒啲ex5-7升上去,就算雙怪紅兜最近都練到6-7分鐘一隻,慢過輕弩好快但無咁悶同練到技術。
記得果個reddit post係講會出冰咒,依家被capcom dmca reddit刪post直接證實
影埋佢自己套裝
想知點差10倍輸出
有裝mod 咪睇到打幾多血
如果樓上唔係假膠
呢啲"最高輸出" 外掛狗一定會裝
想問本身低LV果D傀異任係咪要由低LV慢慢打上去定隨機刷新
冇果D高LV速龍王打唔到D高LV皮又唔想慢慢打上去
join 其他人嘅任就得
得冰咒無新龍仲要等到二月
問題係邊度?
Ib都冇咩龍放係更新度啦
好平常
R街場
我就係想知佢套裝咩黎
假設佢個fd套裝只係改到理論上限既,兩邊認真咁打應該都無可能打到差10倍咁多呀?
「一件裝多三四個技能仲要四五個石槽」

「因為每一個數字都係同官方一樣的 而且全部都未超過官方嘅最大限制啱啱去到最大限制啫 所以佢覺得冇問題 係合理的」

我覺得呢兩句加埋
即係佢無整啲攻10, 超會心5出嚟
但係可以堆哂所有輸出技上身
啲slot 位又變哂4-4-4

全部野都係同原本嘅最大一樣
佢嘅超會心同大家嘅超會心都係乘咁多倍

如果所有技堆哂上身而樓上條友又唔係咁勁+唔齊裝, 有10倍距離都唔奇
個掛狗用乜嘢武器先
全攻技、lv8傀強武器嘅重弩vs 新手用冇強化過嘅片手劍/長槍等武器

真係有機會打到8成輸出
我估個掛狗有計埋傀異強化分數
例如防-20、耐性-20,廢技-2,換2招2級技+2洞
呢啲億分之一嘅神傀異裝

再5件億分之一裝上身,同啲冇傀異化過嘅裝應該差12-15個技
如果好似你咁講
加埋15個技除返開全身就真係每件裝差3個技
其實真係一句講哂, 唔啱玩咪唔好一齊玩
無人陪嘅咪上連登開場, 再唔係打街場仲方便
何必為呢啲外掛狗煩心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞