[NS/PC] Monster Hunter Rise:Sunbreak (137) 更新玩一日又收皮

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
可以練控打點
呢條龍情義上應該見一隻殺一隻
岩岩跟野團佢地捉左好撚sad
係古龍特別硬定傀異克服爛肉質(定係我廢),打頭都唔係扣好多,solo無盟友要成十分鐘以上。
傀異克服要十分以前好正常姐

我打黑蝕+盟友都打咗7分幾雖然有2分鐘用嚟食雀執獵具
屌你老母乞食個逆鱗20隻都唔出
我之前代代MH set比自己既目標係所有素材都擭取一次,今代係第一次有放棄諗頭,唔想刷傀異Lv
究竟d人有幾鐘意著校服
今次更新過左火,120-200傀異魔物好似又有新傀異素材,100-120個啲已經搵唔到人打,重要再打多套120傀異素材,真係打到嘔泡都唔掂,另外強化防具+傀異強化勁晒錢,唔知幾時先農得完一套版本end game裝。
純粹係打左幾次啲dps都好低,諗緊咩原因。
最大問題係高級野唔可以當低級野用
淨係傀異強化已經玩到傾家蕩產
依家升裝仲要越嚟越貴
當我係誠仔咩
要開齊所有素材好似係141
如果粉塵爆夠大力
新炎王套裝好似可以玩下
諗唔明點解傀異炎王冇自己既傀異大技
明明鋼霞一入傀異mode就會即刻放招新大技, 係得炎王冇
廢事咁難
鈴木自己打唔贏特登落order叫整易d
純9up
炎王原型本身已經係野團殺手,唔使再buff
今次可以降低lv wo
講起降lv,之前睇twitter佢話可以由獲得到現時等級之間調,點知實際居然係最低可獲得等級到現時等級之間調,又幾方便
可能佢知冇人玩 所以先開放盟友打傀異
btw已經有少少用mod改傀異lv既衝動
佢每種料分3級分簿哂d人變左搵場更難
最簡單就係最高級料可以換低級, 咁個個去哂打高級料咁搵場就唔會分簿
但而家反而係叫你降lv打低級料, 有難既唔比你打迫你打易既, 仲要少左d結晶
見傀異探究有銀火龍
點先 chok 到佢出黎
應該都係傀異lv打到唔知幾多架喇

一係就高lv場會出埋低級料未算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞