[NS/PC] Monster Hunter Rise:Sunbreak (137) 更新玩一日又收皮

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
今次疲勞感有啲重
每次開game打幾場過下癮算
無雙玩家
通常我打到悶就會去打MR街場,幫到人重可以練下新打法。
而家自己鳩刷紅蓮好過
自己hea打都係5-6分鐘一場
重要套裝未整好曬
仲有剛心
發覺真係好多裝key料都係炎王
仲差幾級先到MR140
想問下 大錘配剛心係咪唔多夾
另外款待珠係咪好重要
款待打打下送你三次+4攻都等於攻4咁濟
你話勁唔勁
打完GOW想繼續芒亨
見到要升到上200lv有啲卻步
刷到上143有d悶,玩返mhw先
好快姐
其實啲新傀異怪嘅珠唔勁,最緊要打新出嘅傀異克服同混沌黑蝕,風纏/粉塵黑蝕武改變唔少武器打法,啲新傀異拎嚟練手就得。
風纏好好玩喎
以前做唔到既蟲技連發依家做到
其實可以預測到最後出攻2達2都係綁定傀異,所以點都要打定㗎啦
同埋升砲術lv好似都要181lv
已經可以預測埋將來有咩特定武器升級/加改都係咁既方向
蟲棍隻蟲過咗幾個更新都未出新蟲
最後兩次加到300lv比你玩
銃槍應該141就得
btw用緊金火銃
依家未有攻2達2珠,打一般mr任都已經打到啲怪郁唔到
要打上級傀異,啲任先唔會膽怯出到招
攻2達2我估起碼會鎖240lv、焰狐同月迅傀異
砲術6升8就要181素材,但好似得剛纏銃有啲野玩(谷盡攻擊玩粉塵3)。
但點解要金火銃,你玩毒攻勢銃槍?
I LOVE GOOOOOOOLD!個套?我覺得套野出奇襲+弱特有啲怪,好多龍條尾都唔食弱特,拎走奇襲出返攻勢3轟頭重好。不過我欣賞佢為左出業鎧唔帶合氣,全靠逆向暴風擋招
我就跟抹茶出神火銃/混沌黑蝕銃,但狂龍症打傀異好難用,神火銃配返混身/看破穩陣啲。
https://youtu.be/bk32ckFASNQ
https://youtu.be/Ys2R8FA7a_I
你唔講我都唔知佢冇出合氣
我d珠位夠多 有位塞埋粒合氣2落去
但業鎧出合氣好大鑊,換藍書會勁易死,又變左加屬性。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞