[NS/PC] Monster Hunter Rise:Sunbreak (137) 更新玩一日又收皮

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
今彈真係弓手全力強化
有兩姐妹幫手吹強走同回血,已經好耐冇試過冇氣,冇用過弓息法
考慮緊轉做飛翔擊
雖然唔會被秒,但扣血好似倒水咁扣
新素材未入,但整新武傀異強化整到冇舊料,骨皮牙之類

真係有排刷
可以切書重置,再加埋有粒貓飯團子疾替切書回血
所以先話係弓手超強化,因為本身都要每兩分幾鐘就要轉返書開矢強化
唔狂化本身都會有啲大招一招死,普通招都殘血,狂化完反而仲可以中多幾招
呢個version用弓有乜必要技能,見你地話弓狂化好勁,想砌到裝黎玩吓
素材應該141就有,不過堆7星任就好似要181
高手用
屌, 唔撚係下話
我升到隻金獅上141見盡左就以為141封頂, 我睇少左卡婊
因為狂化、奮鬥要全身黑白蝕裝,加上要裝強弓珠、彈種強化珠、屬攻珠,冇乜位改到技
貫通弓:彈導強化3
連射弓:彈導強化2
散彈弓:彈導強化0
咁就應該冇乜位剩

普通版嘅弓裝我就用緊:
耐回3、体術5、回距2、剛心1、彈導3、貫強3、強弓珠
火攻5、炎鱗2、弱特3、超心3、弱屬1、會心屬2、連擊3、蓄力大師3
款待1、盤石3、早填2
同兩姐妹去打oreo,鳩打都只需7分鐘
好難打喎 點解咁撚痛既 傀異克服
狂化玩既係開心自由既感覺
升咗鎧玉防未,我啱啱先發現原來加咗防LV上限
依家升爆一件裝要3X萬
冇,仲係上次更新後既上限
係你個傀異lv盡左唔係佢盡左
睇到頭都暈 辛苦過返工
狂化弓真係仲安全過普通弓,裝鋼龍3+兩姐妹都唔多燒得清啲血,尤其打傀異仲有劫血狀態補血
冰狼弓1箭打雷狼頭扣150
仲要我啲裝都仲係鳩練成,未開曬洞,冇曬結晶
120上181要幾多個鐘
好似仲辛苦過返工
冇人迫你要兩日之內chur盡升哂
呢次更新預你起碼打兩三個月先到下次更新, 呢段期間間中打下打咁耐咩都升哂啦
咁計法似2月尾先更新
講開下次更新
如果final boss係嵐龍,咁風神龍咪仲慘過鋼龍
都係風暴化身但俾條女吸精慘死
應該九成機會係嵐龍不過唔會係final boss

因為之後仲有更新
慢慢玩算,有排都未更新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞