2022-23 NBA常規賽討論區(7)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
有運就自然中
11分
我會選龜龜
咁都challenge success
ad 用黎執鷄執屎, 一早比佢打咪好
下年先咁打啦
今年抖下先
Lm等睇下場大飛繼續做實驗再打小個

可愛,女人,Kennard,拋,牆,Batum全部唔出
又未揾到替代,timelord 又唔知打到幾多.今年horford 仲出緊31分鐘, 交緊10- 6 -2.8
3分射緊48%. 10m 年還好啦.
最簡單對比,PJ Tucker 都$30M / 3年
廢老打唔返起既話,你潮嗰份先垃圾. 佢第3年執行player option 40路收57m. 佢退ad 都33了. 本身就諗住ad接班,依家變ad陪廢老終老
你話賣飛賣波衫當贏就另計啦.
尊重啦 The goat黎 就算50歲俾60M都值
燒鵝笑住贏
尊重左,basketball reference 都好尊重佢比多7m 佢, 原來50m先啱, 不過結論都係一樣
直情俾咗 discount
10m 基本上只係中產約
兩年後10M應該係迷理左右中產
所以對雙方都make sense. discount 換 financial secure 到39. 又有得追冠.
Hayes 咁準既咩
hayes癲到
活塞食錯藥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞