2022-23 NBA常規賽討論區(7)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
噤手機app有冇得airplay上電視
呢隊波交待球員傷勢既status全部都信唔撚過
只有唔出場先係真

打工仔心態 - 大飛篇

:屌,人工高果班都唔撚做野

:依家公司(球隊)比機會你學野(表現)
我諗十個bench 九個都希望starting 傷晒
我諗職業球員最困身係訓練同跟隊撘飛機
如果上面兩樣要做
正式落場時間多十五分鐘唔係啲咩野
想請教有冇得手機airplay射去電視,唔用nba app?

有啲似占屎當年突破,比人犯規既感覺
The NBA has suspended Lakers guard Patrick Beverley for three games.
癲狗抵撚死,但點解joker 1場佢3場
肥仔攻擊力仲大啲
佢個底花啲
Joe Dumars, the NBA's Head of Basketball Operations, said the suspension was in part based on Beverley's history of unsportsmanlike acts.
因為係湖人
跌個下似 但沾只係比人輕輕掂左一下
快啲執撚咗佢啦
洛杉磯只需要一隊閪波
可愛而家明顯就係坐多兩年厄多份大約就退休
再嘈就直接休一年 你敢逼嗎
依家諗返,速龍係咪最醒果個
用個All-Star + Pick 就拎到隊史首冠,值得
仲唔洗忍你條友,白比人工 + 阻住隊波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞