2022-23 NBA常規賽討論區(7)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
de andre ayton
AD 咩都做哂仲要輸 10 分
ad 30-20-2 5stl 4 blk
仲出 pat 托渠咩潮人
湖人啲wide open 3 炒哂, 雲豹level
咁既陣輸唔係好正常咩
打交 打交
癲狗今場唯一作用
AD都好好火
ayton 上球dunk 完對住佢trash talk 但呢球書人foul 完v ,ayton 唔知做乜鳩又去v 到trash talk
癲狗自製challenge 成功
抵玩 有2球射仲有球權
AD 救世未
頭先唔知擺佢起場上嘅用意
宜家明白了
湖之前仲話諗住mk 加癲狗守鋒線,守條撚咩
Poor AD
36+21+5+5+2 都要輸
好心收龜龜
Mk做到癲狗既野咁就得 一人食一次double t就換到對面一個
癲狗成場貢獻咪eject 換review 書人升上F1 有2罸.當加埋mk 都係得4罸. 之前嫌秃貴,點知又要揾13m 既癲狗
秃呢啲當真係唔要,處理都唔難, tht 就真on 9
https://www.reddit.com/r/nba/comments/z2gfpz/highlight_devin_booker_on_pat_beverlys_push_on/
"Pat needs to stop pushing people in the back man, push them in the chest. That's all I got to say"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞