2022-23 NBA常規賽討論區(7)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
唔係要同時2部機睇,league pass 夠啦. 真係要2部機睇咪買2個league pass半價完先650 不過買左記住去setting cancel 自動續. 唔係下年正價同你自動續
Walker 幫唔幫到D77 手呀
之前又傳Lavine
一個收老底老將既你想佢幫得到幾多
場均20+8
20+8... 20分鍾 + 8分都難...
Campazzo 入唔到輪替份約又non guarantee, waive 佢都無成本. 牛除左當值得dvd有持球,thj又廢左,試下無壞. 唔得咪當另一個Campazzo .
Walker應該真係冇隊肯俾offer 佢
正常,諗唔到有咩隊要佢.牛都係無得揀試下. 睇佢把唔把握到,之前都恨打到出哂面.
其實依加馬刺冇1號我係想馬刺試下佢
比條生路當值行下啦,佢今年time of possession 場均去到10分鐘. 近10年最接近係1617 wall 都係得9.5同登登9.3. 佢仲要場均出到37分鐘.
kidd 之前都話怕佢頂唔到聖誕. 但講完琴日打龍當值打左43分鐘,今日b2b打字母又出35分鐘. kidd 都幾癲
牛仔自己攞黎衰 一早續左Brunson唔洗咁 怪邊個
本來可以55m 簽4年brunson , 今年慳返啲錢用33m 3年簽鷄巴 簽完鷄巴今季場均5分
單換doncic?
76 都幾神奇,人齊戰績差
傷哂反而戰績爬返上黎
有hardy唔用簽walker
我覺得差唔多
傻鳩鷹隊,領先十幾分既時候個個輪流鳩打
倒下倒下倒左十幾分
西瓜河平時係西瓜
但係帶底薪兵團真係有一手
2019年小牛好似offer 4年頂薪簽K.Walker,點知佢揀咗菠菜隊。
唔知Walker有冇後悔?
如果當初佢簽小牛,結果又會點?
76 炸板3分 鳩射3分 都有
另一張爛約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞