2022-23 NBA常規賽討論區(7)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
More Kevin Durant shooting stats for you:
KD ranks 2nd in true shooting percentage (65.9) among 57 players averaging 14 or more shots per game.
Steph Curry (68.8) leads the league.
kd 唔走可以攞多幾冠?
大飛成撚日都係咁,lead住唔識打
佢同RJ近幾場開番得分mode, 開季沉到仆街
拓grant foul out 好傷, 今季拓close game 靠佢,走左要Winslow take shoot. 靠唔住唯有simons 硬上
呢球明顯走步,最後有冇吹到?
powell 傷左半季,1x 場揾返狀態正常啦,之前仲有人笑佢 rj 個低潮就抵屌
吹左
佢開季係廢
佢根本頂唔順俾人笑,走係肯定,只係冇估到係爛網會變地獄mode
唔換鬍鬚佬咪好囉
由佢去湧果刻,已經注定比人笑

本來仲諗住佢會去塞 / 留返雷霆
又公道講kd 唔走就冇左見頂同牙古
留返dvd lv同Allen 咪盞害左佢地
比隊波杜撚同榮叔耍下大牌,發下巨星脾氣就啱架啦
根本kd 係luxury唔係necessity
原來將harrison barnes upgrade 做wiggins, 就又有能力奪軍
一路以黎冇kd勇都係大熱
有就贏硬咁解
屌你JB 見文件河出thybulle即刻跟機出okoro
ud都要落場打波 又虐老
威廉王子去左波士頓睇波
大飛今場連powell都唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞