2022-23 NBA常規賽討論區(7)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
已經咁老都有21+7+3
仲想點
起手22次换21分 ad 15球已經25分. 比ad 射多2球已經贏
咁都要破紀錄嫁
西岸競爭都幾大

第1-9都係差3.5場勝場
咁吾皇破記錄重要D 定湖人贏波重要D
相信係前者重要得多
咁梗係啦 反正今年猢都唔會champ嫁啦 不如俾吾蝗刷夠數據又幫鵝tank埋隻wemxxxxx咁咪雙贏囉
做完好事話唔定下季我猢孩子會回家呢
xbox,個email 有_,用手制入出全型,要我插個電腦kb,先成功login到
終於有同路人睇到呢個原因
wiggins,lavine已證明留狼真係晒時間
咁多年拎唔少前pick
但真係冇幾多係養得掂
利申:kg時代已追狼
Wiggins同lavine就算啦 你攞佢地做核心放其他任何29隊都唔會係champ contender 甚至po都冇
一個role player一個季賽龍
攞kg比就合理d
唔係講個兩件做唔做核心
而係已經係天賦比較好既球員
我漏左講,其實用pick換gobear係冇問題
值唔值唔詳細討論,只係期望狼可以用啲pick養到好似其他球隊咁係好難
ant算係kg同love後比較似樣既狼

同埋換gobear返黎教練團跟本未夠料處理得掂
KG時期木狼McFail仲要整單陰陽合同被罰N年FRP,白白浪費KG黃金期。
明明一直成手好牌,但都可以玩到咁爛,如果操作正常少少,就算Champ唔到,都起碼可以好似之前雷霆有近10年風光期。
見頂到依家ball handle 都麻麻我覺得係佢自己問題大過狼. fuck me 都係公牛越打越迷. ant 咪一樣係呢個環境但第2年已經睇到做到大佬. 球員心態有時關要過天賦.
其實Kat同見頂果兩屆都冇咩好揀既
你唔會pick 書人 又唔會去搏mb 更加唔洗諗有咁好眼光又咁好能力去養到隻joker出黎
佢地去隊波有個大佬帶住應該好好多既 但係tank隊本身就係要搵大佬
所以事後論咪得ant 叫朴中左. 見頂 城城 狼都想當core養 講天賦呢2個仲好過ant
認真講木狼咁多年邊個教練正常有料
想贏
雀屎之前西岸第1,依家已經第9
心態一定大過天賦
睇病閪就知
想問下渡邊去左邊
幾場唔見佢
好似腳傷

Have a nice day
佢有josh smith嘅心態應該已經champ撚咗
仲擺心血落軟唐到把鬼,比ant直接上位啦,軟唐一味話隊友,自己打法又唔改有西用
變summer league
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞