2022-23 NBA常規賽討論區(7)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
Devin Booker on Pat Beverly's push on Ayton:
書人快d 死,即刻
你即刻迷書人就可以
好似係艇唔敢博上佢
黑鬼最撚鍾意吹奏d兄弟文化
Beverley 依d偽tough guy
最鍾意偷襲,吠兩下就後退
ig啲人話ayton成7尺洽隻guard
駁唔到
Beverley seems likely to be facing a fine of up to $50K for his actions. Chris Mannix of SI.com and Bobby Marks of ESPN were among the reporters to suggest that a one-game suspension isn’t out of the question, particularly since Beverley has a history of on-court chippiness.
咁ayton係high 大左喎. 書人打完v 面唔知點解一路行一路taunting. Ayton 直頭走埋去taunting. 唔知做乜鳩
大飛傷星唔出
打湧應該都垃圾波唔洗睇
我想睇波呀kawhi
狼贏埋今場就5連勝了.
廢拓西一直衝西9
西岸亂到仆街,西4同西10差一場
我已經40%騎粉
傾屎今日三分罰球勁炒點打
雞塊今季搞乜打到咁掙扎 對親弱隊55波 強隊輸晒
依家係咪對網就唔洗出主力
西岸今年真心實力大家差唔緊
除左尾個兩隊
勇2次作客水鳥都讓4隻正選,kerr 都幾有信心
尾三同尾二差一場咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞