[99Viu]瑪嘉烈與大衛系列: 前度

1001 回覆
61 Like 10 Dislike
無睇過綠豆
一黎就睇前度 頭幾集跳黎跳去 .. 差d跟唔到
一開始仲以為瑪嘉烈係好純既女人添

其實大衛係咪即係雙性戀?
見到自己hehe已經準備結婚先試下美玉咋?

大衛係吸引同性姐 不過我覺得佢係刻意唔諗同性戀姐
臭閪烈真係三年左右就厭一個人
穩定唔好咩 洛奇同大衛都好男人
有好野都唔珍惜
終於睇完第7集 果然係臭
現車甲,有幾多個美玉?
現車,有幾多個美玉?
實中,有幾多個美玉?

條仔一開始扮好人的士埋佢識佢係無他為屌西

人地識溝女 點同

我被人喺商台屌左

小說係咪真係講佢地係電台扑左野 ?

有冇人睇左小說解答
實中,有幾多個美玉?

其實好多女自尊心都好強
眼見佢對另一個有興趣 仲要避自己
通常去到呢步就stop
無睇過綠豆
一黎就睇前度 頭幾集跳黎跳去 .. 差d跟唔到
一開始仲以為瑪嘉烈係好純既女人添

其實大衛係咪即係雙性戀?
見到自己hehe已經準備結婚先試下美玉咋?

大衛係吸引同性姐 不過我覺得佢係刻意唔諗同性戀姐

即係之後仲有好多hehe 戲 ?!?!
條仔一開始扮好人的士埋佢識佢係無他為屌西

人地識溝女 點同

我被人喺商台屌左

小說係咪真係講佢地係電台扑左野 ?

有冇人睇左小說解答

早幾頁有人講左
準備開新po,我同杜德偉睇畫嗰場戲實捱罵

其實我覺得袁唔似瑪嘉烈 可能之前綠豆個個臭閪烈太入戲

我覺得有部分係佢演技未夠...
做既野好臭閪但演得未夠

我覺得有部分係佢演技未夠...
做既野好臭閪但演得未夠

袁演得唔夠閪 唔夠賤 所以唔係好乞人憎
咁係咪先大問題
又無人睇

大衛多左野講
收音好差,背景好嘈
睇緊
嚇到瀨屎
大衛做得幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞