[99Viu]瑪嘉烈與大衛系列: 前度

1001 回覆
61 Like 10 Dislike
臭西太唔定性, D野好快厭
今集其實想講乜?
大衛既前度係個男人?

大衛果part 唔知佢想講咩
今集其實想講乜?
大衛既前度係個男人?

大衛果part 唔知佢想講咩

好彩宜家唔係住hall
比個roomate無啦啦訓隔離真係嚇撚死
瑪嘉烈
原來係勾佬
瑪嘉烈果然係一個仆街

終於可以回復以前每集狂屌佢
隔住電視都有陣味
臭閪烈始終係臭閪烈
臭閪
瑪嘉烈果然係一個仆街

唔夠仆街 可以再做得心虛尐
瑪嘉烈果陣味出出地
反而大衛真係要有番咁上下先做到
好多人嬲左我
其實同綠豆比真係無意義,同套接近神劇比基本上係輸硬
反而好似前面有巴打咁講,同cctvb比,起碼叫有不同有多個選擇
宜家班演員個個都後生仔女,點夠綠豆嗰班老戲骨比,當係青春劇睇咪算
反而好似前面有巴打咁講,同cctvb比,起碼叫有不同有多個選擇
宜家班演員個個都後生仔女,點夠綠豆嗰班老戲骨比,當係青春劇睇咪算

前度輸在出遲過綠豆

前度輸在出遲過綠豆

即係前度出先就會好睇過綠豆

前度輸在出遲過綠豆

會話第二部進步咗,改善咗好多第一部不足之處,個評價無咁差

前度輸在出遲過綠豆

咁事實就係退步左囉
前度唔係輸在出得遲,係輸在係綠豆建立咗成功嘅基礎上,冇進步之餘仲保持唔到水準

當然而家只係播咗幾集,都好期望之後會有驚喜,劇我繼續會集集追,post都keep住推,隔離d垃圾劇話咁快就爆post

前度輸在出遲過綠豆

咁事實就係退步左囉
前度唔係輸在出得遲,係輸在係綠豆建立咗成功嘅基礎上,冇進步之餘仲保持唔到水準

當然而家只係播咗幾集,都好期望之後會有驚喜,劇我繼續會集集追,post都keep住推,隔離d垃圾劇話咁快就爆post

係啊 唔可以同綠豆比
比上不足
但總好過繼續睇TVB
鏡頭人物冇新意 香港人 需要改變!
睇嚟瑪嘉烈都係逃不過被圍罵的命運

我初頭以為大輝會係許志安做
因為許志安把聲先夠"DJ"咁靚聲

不過係嘅 大輝個mk look又幾似嘅
相反許志安做慘角貌似幾好
自帶BGM"男人最痛"
大衛個大學同學有係趙子龍咩?
個名叫浩然既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞