[99Viu]瑪嘉烈與大衛系列: 前度

1001 回覆
61 Like 10 Dislike
留名
我個名排最後😭

打錯做袁澧琳😢

咁柒?

我個名排最後😭

打錯做袁澧琳😢

咁柒?

主角排最後
仲要有個個名係錯嘅
我個名排最後😭

打錯做袁澧琳😢

咁柒?

主角排最後
仲要有個個名係錯嘅

嘩頂 個名錯既 冇對過先出
瑪嘉烈與大衛成個系列,最有真實感就係瑪嘉烈,現實好多人都係好似佢咁。所以之前睇綠豆特別感受到大衛有幾慘
冇睇到前度都冇打算去睇
睇完大家留言更加覺得唔需要去睇

曾經睇綠豆果陣真心覺得香港電視節目有希望
好多小說都寫得好好,情況有d似日劇同日本漫畫咁,長寫長有長拍長有,唔使下下好似大台咁用一條橋用十幾廿年
所以香港都係算數吧
明明上次個導演拍得咁好

我寧願viu唔再用南方舞廳d書做劇本
都想睇返fatball同25
香港好睇既小說真係好多
要拍都唔只得呢個小氣記仇作者既書
冇睇到前度都冇打算去睇
睇完大家留言更加覺得唔需要去睇

曾經睇綠豆果陣真心覺得香港電視節目有希望
好多小說都寫得好好,情況有d似日劇同日本漫畫咁,長寫長有長拍長有,唔使下下好似大台咁用一條橋用十幾廿年
所以香港都係算數吧
明明上次個導演拍得咁好

我寧願viu唔再用南方舞廳d書做劇本
都想睇返fatball同25

香港好睇既小說真係好多
要拍都唔只得呢個小氣記仇作者既書

入呢個po之前以為得幾個迷袁黨/小喬粉貼下圖小貓三四隻,冇諗到咁多人會認真研究小說,呢到有睇南方舞廳小說嘅人,仲多過之前射鵰po睇過金庸原著嘅人
我個名排最後😭

打錯做袁澧琳😢

咁柒?

主角排最後
仲要有個個名係錯嘅

嘩頂 個名錯既 冇對過先出

半年前啲pr成日打錯我個名做袁禮琳
遲咗睇, 想問有冇人知幾時有得睇返

我都miss左 上過VIUTV個網仲未有 有無人幾點有得重溫

有無人幾點有得重溫

傻豬嚟嘅 點會冇?
http://viu.tv/encore/margaret-and-david-ex

係喎
遲咗睇, 想問有冇人知幾時有得睇返

我都miss左 上過VIUTV個網仲未有 有無人幾點有得重溫

有無人幾點有得重溫

傻豬嚟嘅 點會冇?
http://viu.tv/encore/margaret-and-david-ex

係喎

係喎 我今朝係喺電視開viu黎睇 嗰陣仲未有 啱啱再睇就見倒喇 唔知係咪電視更新得慢啲
琴晚冇睇
依家上網睇返
覺得小喬是咪拍慣youtube 片
好似太造作
唔夠生活實感
琴晚冇睇
依家上網睇返
覺得小喬是咪拍慣youtube 片
好似太造作
唔夠生活實感

太離地太浮誇…
主動得咁明
杜小喬個大脾仲常過條仔
杜小喬個大脾仲粗過條仔
杜小喬個大脾仲常過條仔

法官大人
主動得咁明顯

仲唔係食得
杜小喬個大脾仲常過條仔

好香好滑
講埋出口想一個人 屌你仲唔走
做咩唔由得佢淋濕
入呢個po之前以為得幾個迷袁黨/小喬粉貼下圖小貓三四隻,冇諗到咁多人會認真研究小說呢到有睇南方舞廳小說嘅人,仲多過之前射鵰po睇過金庸原著嘅人

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞