NGT48討論區第3回:趁早加推NGT

1001 回覆
8 Like 18 Dislike

QQ

今次有兩個負皮
忍唔到手食咗friend 生肉 aya 同mahoho 跳繩
不過無嘢睇
忍唔到手食咗friend 生肉 aya 同mahoho 跳繩
不過無嘢睇

細路女你想有咩睇

好似好好味

商討緊點合力上返位

g持
不過無嘢睇

細路女你想有咩睇

Mahoho 廿9幾碎仲細路女??

自爆年齡
不過無嘢睇

細路女你想有咩睇

兩個加埋成40啦
Btw佢哋玩三集 正
不過無嘢睇

細路女你想有咩睇

兩個加埋成40啦
Btw佢哋玩三集 正

CD自動售賣機果part 幾得意

Aya結婚果part都幾得意
不過無嘢睇

細路女你想有咩睇

兩個加埋成40啦
Btw佢哋玩三集 正

CD自動售賣機果part 幾得意

精神年齡得幾歲咪細路女囉 好似係 cd機個到笑左 有魚沼マドンナ既集數都特別好笑 下集仲有 正
仆街仔

岩岩先睇番po
卜佳了 愈睇愈覺佢地勁有cp味
快啲組business cp 48上位法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞