NGT48討論區第3回:趁早加推NGT

1001 回覆
8 Like 18 Dislike
其實一個海外地方一個團唔多啦,佢唔好又曼谷48又清邁48都ok嘅

等睇HKG48 香港有本土mk又有偽abc 有清純學生妹又有廿頭妹妹

港女不了

事實上香港在成本上冇可能
而且邊有女十幾歲同你練歌練舞比人鬧

重有一樣嘢係香港地細團子細,
鍾意日本嘢嘅不外乎都係嗰堆人, 尤其女更少。
到時出去做嘅女十個有八個你都識嘅重邊有idol感
就算你唔識 但好多其他人都識 你都無癮啦

最無癮係一定好多舊同學(唔知真定假),走出嚟又話爆料,呢個又做雞嗰個又比人屌

香港d所謂 "idol" 個個都甩皮甩骨
你睇緊我果份
求奇去旺中金百利d女已經靚一萬倍

正嘢

好少出旺角 想問有幾靚

48 mb level

珠巴咁熟,一定食唔少女啦

求教學

重有一樣嘢係香港地細團子細,
鍾意日本嘢嘅不外乎都係嗰堆人, 尤其女更少。
到時出去做嘅女十個有八個你都識嘅重邊有idol感
就算你唔識 但好多其他人都識 你都無癮啦

最無癮係一定好多舊同學(唔知真定假),走出嚟又話爆料,呢個又做雞嗰個又比人屌

你睇緊我果份

正嘢

好少出旺角 想問有幾靚

48 mb level

求教學

G bra 又打壓毒撚

你睇緊我果份

正嘢

好少出旺角 想問有幾靚

48 mb level

求教學

G bra 又打壓毒撚

佢型棍到痴線

你睇緊我果份

正嘢

好少出旺角 想問有幾靚

48 mb level

求教學

G bra 又打壓毒撚

佢型棍到痴線

可唔可以形容吓有幾型

正嘢

好少出旺角 想問有幾靚

48 mb level

求教學

G bra 又打壓毒撚

佢型棍到痴線

可唔可以形容吓有幾型

唔講啦 總之見到一定唔會諗係睇idol嘅人

正嘢

好少出旺角 想問有幾靚

48 mb level

求教學

G bra 又打壓毒撚

佢型棍到痴線

可唔可以形容吓有幾型

唉...原來我同珠巴係兩個世界嘅人
毒撚無罪

你睇緊我果份

正嘢

好少出旺角 想問有幾靚

48 mb level

求教學

咪玩,香港追女應該好容易下化

你係連登講埋啲咁嘅嘢, 哈...

利申: 出世到而家A0

正嘢

好少出旺角 想問有幾靚

48 mb level

求教學

G bra 又打壓毒撚

佢型棍到痴線

可唔可以形容吓有幾型

日日著生誕tee 背囊掛住繪梨花牌,一睇就知我係柒頭皮啦

真唔真呀

正嘢

好少出旺角 想問有幾靚

48 mb level

求教學

G bra 又打壓毒撚

佢型棍到痴線

可唔可以形容吓有幾型

真唔真呀

真,今日先著住件若月佑美tee落吧

又fake鳩我

佢型棍到痴線

可唔可以形容吓有幾型

真唔真呀

靚仔嘅話, 生誕T都可以著好睇

遲D著呢件落老蘭

真唔真呀

追女唔關樣事
我識個fd好似香蕉人個日村咁,有廿個女朋友以上,朋友不是我,我唔想似日村

廿個 咁事實上真•日村都有女

真唔真呀

追女唔關樣事
我識個fd好似香蕉人個日村咁,有廿個女朋友以上,朋友不是我,我唔想似日村

珠巴曲線講緊佢自己溝女好易

真唔真呀

追女唔關樣事

珠巴曲線講緊佢自己溝女好易

似日村: 廿個
唔似日村: 廿個以上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞