NGT48討論區第3回:趁早加推NGT

1001 回覆
8 Like 18 Dislike
下次總選如果肥秋唔加位,豬肉真係唔夠分
#1po 已經見到STU 有油王

咁快

一條友幾百張握手卷

推邊個

大學生Center

瀧野?

from #1 po

我最癲嗰次都無佢一半

咁快

一條友幾百張握手卷

推邊個

大學生Center

瀧野?

from #1 po

我最癲嗰次都無佢一半

同埋咁快就扔咁多有咩可以講? 想刷認知?

咁快

一條友幾百張握手卷

轉賣狗都好拜

咁快

一條友幾百張握手卷

轉賣狗都好拜

唔係自己握咩?

總選單
我睇2ch好似話海軍有幾個都係差咁多情況一條友幾百張

mb 立即記得個飯

陰影同記認真係只差一線

咁快

但80名都算多
個人口味

今次青春時計cd 除左第二首麻麻之外,其他都好好聽

第二首係邊首
Google咗吓STU....巴打佢地仲好細咋喎..

岩田陽菜正到仆街

我有無望錯名

mb 立即記得個飯

陰影同記認真係只差一線

SBT

你總選單先黎幾百幾千張咁握個圈外mb大家都知咩事啦,我係mb都好難對你有咩好感
所以年年總選單都係握手地獄黎,上年ngt好多都係苦主
有年大島涼握呢啲轉賣狗握到喊
http://akbspot.blog.jp/archives/41656117.html

mb 立即記得個飯

陰影同記認真係只差一線

SBT

你總選單先黎幾百幾千張咁握個圈外mb大家都知咩事啦,我係mb都好難對你有咩好感
所以年年總選單都係握手地獄黎,上年ngt好多都係苦主
有年大島涼握呢啲轉賣狗握到喊
http://akbspot.blog.jp/archives/41656117.html

今次海軍初握應該好大陰影,
一個唔覺意條友口臭就重死多兩錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞