NGT48討論區第3回:趁早加推NGT

1001 回覆
8 Like 18 Dislike

嘩!!!

點解呢兩個回覆會有負皮

#1 都有幾個好憎 NGT

好心啦,睇下 idol 係娛樂之一,又黑依個又憎果個,正一 on9仔,生活返學返工係咪好太壓力

睇 idol 只是娛樂,不是生活全部,醒下啦

唔係 我發現只係萌香嘅相會有負皮
唔知2周年live會唔會宣布第二單呢

嘩!!!

點解呢兩個回覆會有負皮

好心啦,睇下 idol 係娛樂之一,又黑依個又憎果個,正一 on9仔,生活返學返工係咪好太壓力

唔係 我發現只係萌香嘅相會有負皮

佢咁 QQ

珠巴爆seed嬲豬了

嘩!!!

點解呢兩個回覆會有負皮

黑都可以當係娛樂嘅一種 心態問題
唔知2周年live會唔會宣布第二單呢

係就好超期待

嘩!!!

點解呢兩個回覆會有負皮

老實講 自己圍內黑都無咩野
如果係mb面前(揸手會) twitter /sr/755 comment 個啲先cls
可能珠post個邊啲人係憎珠巴你啫

貼46做乜9

震住乃post班癲佬,等佢地唔好嚟攪事(好似係)

大佬你乜料丫,好貼唔貼貼隻狗乸真夏出黎
出黎隻抽啦

幾時邊度?

要和諧

我不怕為我心愛的女人戰鬥

日出康城隔離個地盤office
黎緊星期一下午4點ok?

嘩!!!

點解呢兩個回覆會有負皮

老實講 自己圍內黑都無咩野
如果係mb面前(揸手會) twitter /sr/755 comment 個啲先cls

特登比錢握手鬧MB
咁得閒就好心做d對社會有貢獻既事

珠巴你平時都黑真夏啦,仲好意思講

貼46做乜9

出黎隻抽啦

幾時邊度?

要和諧

第一屆連登469vs489武術大會
珠post D人真係憎珠?

我覺得唔係囉,好似我咁純粹玩膠一齊揾位笑吓啫,跟本珠post只要個期邊個有柒野就笑邊個㗎啦,珠post已經黑哂成個48g

貼46做乜9

出黎隻抽啦

幾時邊度?

要和諧

好,到時見

貼46做乜9

出黎隻抽啦

幾時邊度?

要和諧

好,到時見

都係唔好,我驚keep唔到道火,今日啦

我覺得唔係囉,好似我咁純粹玩膠一齊揾位笑吓啫,跟本珠post只要個期邊個有柒野就笑邊個㗎啦,珠post已經黑哂成個48g

頭幾個po擺明係真心屌
總選之後無人理佢

頭幾個po擺明係真心屌
總選之後無人理佢

所以,頭幾個post我咪cdrom囉,係後期開始攪笑番先出聲

貼46做乜9

出黎隻抽啦

幾時邊度?

要和諧

好,到時見

都係唔好,我驚keep唔到道火,今日啦

今日未出得切email約地盤佬同你隻抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞